Cum scapi repede de un abces dentar?

0 Shares
0
0
0

dentaplusCu cateva zile in urma am avut dureri groaznice, dureri cauzate de un abces dentar. Am incercat sa scap de aceasta problema fara sa merg la un dentist, insa n-am reusit. Degeaba am pus comprese cu gheata pe partea exterioara a obrazului, degeaba am luat oxacilina, tot n-am reusit sa scap de punga de puroi formata langa dintele ce mi-a cauzat dureri groaznice.

Pana la urma mi-am luat inima-n dinti si am decis sa vizitez o clinica stomatologica, decis sa scap cat mai repede de abcesul dentar.
Dentistul mi-a dat tratament si mi-a recomandat sa-i mai fac o vizita dupa ce scap de abcesul dentar, pentru a-mi trata dintele cu probleme. Exista si posibilitatea de a mi-l scoate. Chiar daca merg cu frica la dentist trebuie sa-mi rezolva problema cat mai repede, o data pentru totdeauna. Credeti-ma ca nu mai vreau sa trec prin ce am trecut. Daca nu mergeam la dentist exista posibilitatea ca problema sa se agraveze si riscam sa dau de necazuri mult mai mari. Cu sanatatea nu-i de gluma. Cand sesizati o problema, vizitati cu incredere si fara frica un medic. De aceea avem medici, sa ne trateze, nu sa luam in seama toate sfaturile babesti ce pot agrava si mai mult o problema de sanatate, fie ea cat de mica.

0 Shares
2 comments
  1. Am avut si eu aceasta problema dar am dat fuga la dentistul meu si am scapat de problema.

  2. La fel cum a spus si autorul articolului, cu probleme de sanatate nu este de joaca, micile improvizatii nu duc niciodata la rezolvarea problemei.

Comments are closed.

You May Also Like