Despre “bloggerii” ce au un limbaj vulgar

0 Shares
0
0
0

Companiile trebuie sa aiba mare grija atunci cand selecteaza un blogger sau mai multi bloggeri pentru a derula o campanie publicitara, nu de alta, dar am vazut ca sunt cativa bloggeri ce folosesc un limbaj vulgar, nu doar pe retelele sociale, ci si pe blogurile pe care scriu.

Sunt de acord cu afirmatia ce spune ca prostia se vinde cel mai bine, dar e bine sa se evite colaborarea cu bloggerii ce prin marea prostie ce o vand, mai folosesc si cuvinte vulgare.

Nu stiu cat de bine e vazuta o campanie publicitara de public, daca bloggerul ce incearca sa promoveze un produs sau serviciu, des obisnuieste sa foloseasca cuvinte vulgare.

Nu sunt deloc de acord cu folosirea cuvintelor vulgare. Degeaba blogul e citit de mii de oameni ce au un nivel de cultura scazut. Nu cred ca un om cu scaun la cap ar urmari un blogger ce la nervi sau de placere, cateodata mai injura sau foloseste cuvinte vulgare.

Daca tu ca o companie cat de cat respectata te promovezi pe un astfel de blog, ce crezi ca o sa zica clientii ce o sa vada tot felul de cuvinte nepotrivite spuse in randuri de bloggerul cu care ai derulat campania?

0 Shares

Comments are closed.

You May Also Like