Cursuri IT – calea sigura catre o cariera de succes

0 Shares
0
0
0

Cursurile BrainConcert sunt o cale rapida si eficienta catre succes intr-o cariera IT. Acestea trateaza o gama larga de subiecte, de la bazele programarii in Java, la metodologii de dezvoltare, integrare software, SOA, business process management etc., asigurand astfel acoperirea atat a subiectelor de stricta necesitate, cat si a temelor ce pot oferi un avantaj in raport cu competitia.

Orice avantaj este demn de luat in calcul in contextul unei piete extrem de concurente, aflata in permanenta schimbare. Asadar, indiferent de obiectiv, cursurile BrainConcert sunt o investitie demna de luat in calcul. In cazul de fata, o investitie in training reprezinta o investitie in siguranta si eficienta.

BrainConcert intelege nevoia de flexibilitate. Pe cale de consecinta compania ofera training privat pentru companii. BrainConcert pune la dispozitie sali de curs, insa cursurile se pot desfasura si la sediul companiei client, asigurand astfel un orar flexibil si un mediu familiar. Astfel, membrii echipelor de dezvoltare software vor avea posibilitatea tinerii la curent cu cele mai bune practici din domeniu si cu cele mai noi tehnologii, dar si de a deprinde noi aptitudini sau de imbunatatire a celor deja existente. Astfel este garantat un aport de eficienta, dar si un grad inalt de siguranta cu privire la aptitudinile tuturor celor implicati in proiectele de dezvoltare software ale companiei.

BrainConcert asigura cursuri Java de orice nivel. Nu numai companiile pot beneficia de cursurile noastre, ci oricine e interesat de evaluarea propriilor aptitudini, indiferent daca este vorba de programatori juniori sau de dezvoltatori cu ani buni de experienta. De asemenea, atentia cuvenita este acordata schimbarilor permanente, datorate evolutiei in ritm exponential a tuturor aspectelor tehnologiei, specifice domeniului IT. Cursurile au la baza cele mai noi tehnologii, API-uri, framework-uri etc., acordandu-se deopotriva importanta cuvenita elementelor mai „stabile” ale dezvoltarii software, precum design patterns, metodologii, care si-au dovedit eficienta si avantajele, fiind implementate pe scara larga.

Pe langa cursuri, BrainConcert, intelegand necesitatea de siguranta a companiilor in raport cu aptitudinile angajatilor, pune la dispozitie companiilor si testarea, conform celor mai inalte standarde, a personalului IT. De aceasta testare se pot bucura nu numai companiile, ci si cursantii ce doresc o evaluare obiectiva a aptitudinilor lor in domeniu sau o cuantificare a progresului lor, prin prisma celor mai inalte standarde.

Calitatea cursurilor este recunoscuta, BrainConcert avand ca parteneri nume mari de pe piata IT.

BrainConcert ofera cursuri si certificari IBM. Este vorba de cursuri IBM Software si IBM Hardware, cursuri structurate astfel incat sa fie accesibile dezvoltatorilor cu niveluri diferite de pregatire.

0 Shares
You May Also Like