De ce ne sa ne ferim cand vorbim despre optimizare seo?

0 Shares
0
0
0

De ce ne sa ne ferim cand vorbim despre optimizare seo?

Lumea moderna a acceptat ca fiind de bun augur procesul de optimizare a site-urilor si in consecinta din ce in ce mai multe persoane se indreapta catre implementarea in interiorul site-urilor lor a unor servicii de optimizare seo.

Cum oferta de astfel de servicii este deosebit de bogata, este practic imposibil sa nu ai de unde alege si in consecinta sa iti poti majora si tu traficul catre site-ul tau.

Una dintre marile capcane ale optimizarii seo este reprezentata de inclinatia utilizatorilor catre tehnici mai putin bune sau permise de seo, in ciuda sfaturilor primite de la specialistii in servicii de optimizare seo care previn in legatura cu acestea.

Tehnicile de seo care nu sunt acceptate de catre motoarele de cautare trebuie sa fie excluse din comportamentul unui user, desi pana acum s-au aflat destul de multe lucruri despre acestea. Ele mai sunt cunoscute sub numele de black hat seo si au fost utilizate de catre multi utilizatori pentru destul de multa vreme.

Una dintre greselile de acest tip consta in utilizarea supraoptimizarii voite. Daca vei alege sa folosesti in mod repetat o serie de cuvinte cheie cu scopul de a pacali motoarele de cautare, acest lucru va conduce doar catre un avertisment sau catre o penalizare venita din partea reprezentantilor motoarelor de cautare si nicidecum catre marirea numarului de clienti.

Acestia pot vedea ca de fapt ceea ce transmite site-ul tau nu este sub nicio forma destinat ajutarii utilizatorului, ci se vrea a fi doar o tehnica ieftina de crestere a traficului.

O alta problema in acest sens este reprezentata de catre utilizarea linkurilor externe catre site-uri mai puternice, care insa nu au nicio legatura cu noi. Schimbul de linkuri era un fenomen comun pana acum cativa ani, mai precis pana la aparitia algoritmilor Google destinati depistarii acestor probleme.

Astazi aceste tehnici inca mai sunt folosite, in mai mica masura ce e drept, insa rezultatul final, ca si in celelalte cazuri, nu asigura o crestere a traficului organic.

Pe de alta parte uneori utilizatorii de astfel de tehnici mai adauga in structura lor anumite pasaje de text, scrise de obicei cu o culoare similata fondului, astfel incat utilizatorul sa nu il poata vedea, insa care sunt vizibile motoarelor de cautare. Acestea vor reactiona in consecinta si vor depista problema, transmitandu-ne de fapt si un feedback in acest sens.

Atunci cand iti doresti sa ajungi cel mai bun trebuie sa te gandesti sa faci acest lucru folosindu-te de resursele corecte pe care le ai la dispozitie. Sub nicio forma tertipurile nu te pot pozitiona in fruntea clasamentului, ci o firma serioasa care sa iti explice care sunt adevaratele beneficii ale unei strategii puternice de seo.

O firma specializata in servicii de optimizare seo te poate ajuta sa reusesti in ceea ce ti-ai propus si nu doar atat. O astfel de firma este si http://danbradu.com/ una cu o ampla vechime in acest domeniu vast al optimizarii, dar si si cu rezultate substantiale de-a lungul timpului cu care nimeni altcineva nu se poate lauda.

0 Shares
You May Also Like