Detalii importante de care sa tii cont atunci cand iti alegi o cabina foto

0 Shares
0
0
0

Cabina foto a devenit atat de populara incat lipsa ei de la eveniment poate reprezenta un detaliu care compromite intreaga seara. Indiferent ca este vorba despre o nunta, un botez, o petrecere de majorat sau o petrecere de tip corporate, cabina foto poate contribui decisiv pentru succesul evenimentului organizat.

Prin urmare, ofertele de inchriere cabina foto nu sunt deloc putine. Firmele care ofera cabina foto s-au inmultit precum ciupercile dupa ploaie, ceea ce face foarte dificila alegerea unei cabine foto care sa se potriveasca cat mai bine cu evenimentul tau.

Atunci cand esti la prima inchiriere a unei cabine foto pentru un eveniment, iti doresti sa faci cea mai buna alegere. Iar daca vei avea o experienta placuta cu firma cu care ai colaborat initial, cu siguranta vei reveni mereu pentru a le solicita serviciile oricand vei avea nevoie de ele.

De aceea, impreuna cu echipa de la Cool Events, firma care ofera posibilitatea de a inchiria cabina foto la un pret foarte bun, am decis sa pregatim un articol cu mai multe detalii importante de care sa tii cont atunci cand iti alegi o cabina foto.

Iata care sunt acestea:

Nu alege o cabina foto despre care nu ai auzit nimic pana acum

Cu siguranta ai gasit oferte multe pe internet. Ei bine, ar trebui sa iti faci o lista cu 3-4 dintre cele mai atragatoare oferte. Apoi cauta informatii despre ele. Vei gasi cu siguranta un site de prezentare dar si o pagina de Facebook.

Acolo poti descoperi care este experienta pe care o au. Vei gasi fotografii de la diferite evenimente la care au fost prezenti, iar cu cat experienta este mai mare, cu atat ai mai multe motive sa mergi pe mana lor.

In schimb, in cazul unei cabine foto despre care nu a auzit nimeni mai nimic, riscul poate fi major. Lipsa lor de experienta poate cauza multe probleme, detalii pe care nu le doresti la evenimentul tau.

Cum sunt recenziile pe care le-au primit?

Paginile de Facebook, locatiile inregistrate pe Google dar si unele site-uri de prezentare au o sectiune de recenzii. Aici clientii au posibilitatea sa lase un feedback despre serviciile pe care le-au inchiriat de la firma respectiva.

Cu cat review-urile sunt mai multe si mai pozitive, cu atat poti avea mai multa incredere in firma respectiva. Cu toate acestea, nu ar trebui sa te bazezi 100% doar pe review-uri, deoarece acestea pot fi false intocmai pentru a incerca construirea unei imagini de incredere.

Recenziile false pot fi insa depistate cu usurinta deoarece vor semana intre ele si vor contine, cel mai probabil, fotografii luate de pe internet.

Alege o colaborare cu contract

Iar in final, iti mai putem recomanda sa optezi pentru colaborarea doar pe baza unui contract, bine detaliat, astfel incat sa nu te trezesti cu neplaceri.

In contract ar trebui sa fie specificate clar detaliile importante precum pretul pe care va trebui sa il platesti pentru inchirierea cabinei foto, costurile suplimentare dar si timpul pentru care s-a solicitat inchirierea cabinei.

Acestea fiind spuse, daca vei tine cont de toate aceste detalii vei reusi sa gasesti o cabina foto care sa nu te dezamageasca.

0 Shares
You May Also Like