Diversificarea poate fi si fun – alege bavetele din silicon totusi

0 Shares
0
0
0

Din momentul in care bebelusul ajunge la varsta de 6 luni incepe o alta etapa interesanta. Diversificarea vine la pachet cu tot felul de griji, asa cum este firesc si de asteptat. Dincolo de acele temeri daca o sa ii placa mancarea solida sau ce alte combinatii de ingrediente sa mai faca mama pentru puiul ei, ramane si mizeria de dupa. Petele de mancare sunt dovada vie ca aceasta etapa nu este lipsita de aventura. Dar lucrurile pot sta si altfel.

Baveta din silicon, mai practica decat ai crede

Exista pe piata bavete silicon, iar la Little Prints vei gasi si calitatea de care ai nevoie. Astfel de produse au aparut ca o necesitate pentru parinti de a mentine sa spunem ordinea in timpul meselor. Diversificarea trebuie sa fie si fun pentru ca efectiv bebelusul invata sa manance, sa mestece, simte noi texturi si gusturi si va simti nevoia sa isi infinga degetele in mancare.

Va incerca si calea independentei, cand efectiv va framanta in mainile sale pufoase mancarea si va avea incercari de a si manca. In cele din urma acest joc este benefic pentru dezvoltarea sa. Insa numai o mama stie cata treaba este pe langa.

Petele pe haine sunt una din probleme, caci uneori nu mai sunt sanse de a salva vreo tesatura, decat cu un detergent sau produs agresiv, insa nu este neaparat o optiune avand in vedere ca nu speli hainele celui mic cu asa ceva, pentru a evita problemele de piele.

Baveta din silicon este practica. Nu sunt necesare infinit de multe dintre acestea, se spala sau curata usor, cu o carpa umeda sau poate fi spalata integral, sub jet de apa si stearsa. Este imediat din nou disponibila. Fata de cele din bumbac care pot retine si mirosurile neplacute sau care isi schimba textura ca urmare a spalarilor repetate, aici nu mai este cazul.

La Little Prints vei gasi astfel de bavete, intr-o paleta cromatica vasta. Acestea sunt de marca Little Prints sau Bibs, de altfel unul din cele mai bune branduri in materie de produse pentru bebelusi. Au un buzunar la baza, ceea ce face ca mancarea sa nu mai fie imprastiata peste tot pe suprafete si nici pe haine. Dispun de sistem de inchidere la gat, sistem ajustabil pentru ca o astfel de baveta sa fie utila nu doar la prima etapa de diversificare, la 6 luni.

Descopera aceste produse si altele ce pot face ora mesei mai distractiva si placuta la littleprints.ro.

Contact:

hello@littleprints.ro

0725 766 847

0 Shares
You May Also Like