Fast and Fixed – tehnologia fixarii dintilor intr-o singura zi

0 Shares
0
0
0

Implanturile dentare sunt solutia ideala pentru cei care vor sa aiba un zambet perfect, fara durere si sa-si recapete functionalitatea dintilor intr-un timp record. Aceasta procedura se face de catre specialisti, iar prin sistemul Fast and Fixed te bucuri de fixarea dintilor doar intr-o singura zi!

Implantul dentar poate inlocui un singur dintre sau pe toti, fiind singurul dispozitiv ce poate imita cel mai bine dintele natural. Se realizeaza din titan,  introdus ulterior in os. Aceasta radacina artificiala are rolul de a inlocui un dinte fara sa-i afecteze pe ceilalti. Implanturile dentare se pot face pe toata suprafata dintilor, in cazul in care niciunul nu mai poate fi salvat.

Rezistenta implanturilor se intinde pe o perioada de 15 ani, rata de succes a acestora fiind de 98%. Calitatea implantului impreuna cu igiena pacientului contribuie la rezistenta de lunga durata a implanturilor. Procesul de implantare nu este dureros, interventia nu dureaza foarte putin, iar cu ajutorul tehnologiei Fast and Fixed, dintii pot fi folositi imediat dupa interventie.

Tehnologia Fast and Fixed presupune fixarea dintilor in 24 de ore, pe care ii puteti folosi imediat dupa implantare. Mancatul sau consumul de substante lichide se poate realiza imediat dupa procedura respectiva.

Va intrebati unde puteti beneficia de aceste servicii? Clinica Doctor Acatrinei este singura clinica stomatologica din zona Moldovei unde tehnologia Fast and Fixed este realizata de catre cei mai buni specialisti. Numarul de interventii scade datorita sistemului Sky Fast and Fixed Bredent. Osul devine suport biomecanic potrivit pentru restaurarea danturii, chiar si in cazul in care toti dintii trebuie inlocuiti.

Nu doar implanturile de calitate contribuie la rezistenta acestora, ci si lucrarea medicului specialist. Sistemul Fast & Fixed nu poate fi realizat decat de catre specialisti, medici cu vasta experienta.

La Clinica Doctor Acatrinei puteti fi sigur ca vei fi pe maini bune, deoarece medicul nostru referent Bredent Sky Fast & Fixed are la activ numerosi pacienti multumiti. Ba mai mult, puteti vedea intr-un video scurt, procedura implanturilor fixe intr-o singura zi!

In privinta durerii nu trebuie sa va faceti grij, aceasta fiind intr-un procent de 0%. Durerea este primul impediment pe care il avem atunci cand ne hotaram sa mergem la medicul stomatolog si mai ales pentru o interventie ca si implantul.

Foarte multe persoane aleg sa isi piarda dintii defintiv si sa ajunga la banala proteza care nu este la fel de rezistenta ca si implantul. Implanturile dentare pot fi folosite o viata intreaga, daca sunt fixate cum trebuie si pacientul are grija la igiena orala.

Cel mai mare avantaj al sistemului Fast and Fixed este faptul ca dintii pot fi folositi si fixaxi in aceeasi zi, fara durere si fara alte interventii chirurgicale.

Fixarea dintilor se face intr-un mediu curat, de care personal calificat si cu multa experienta in domeniul stomatologiei. Pacientii multumiti sunt cea mai mare implinire a clinicii noastre, iar tehnologia germana este folosita tocmai pentru a satisface nevoile pacientilor!

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi ciorapii compresivi?

FrumuseteCum alegi ciorapii compresivi?

Ciorapii compresivi sunt o soluție eficientă pentru îmbunătățirea circulației sângelui în picioare și pentru reducerea umflăturilor. Acești ciorapi…