Ghid pentru incepatori: Alege gazduirea web potrivita afacerii tale

0 Shares
0
0
0

Ghid pentru incepatori: Alege gazduirea web potrivita afacerii taleCand vorbim despre gazduirea web pentru un site, blog sau magazin online, alegerea pachetului potrivit pentru fiecare dintre aceste pare a fi una dificila, insa daca cunosti unele aspecte, situatia devine mult mai clara. Deoarece piata actuala ne pune la dispozitie o gama variata a tipurilor de gazduire web, alegerea celei potrivite pentru un anumit business online implica o examinare minutioasa.

Astfel, urmeaza sa cunosti detaliile la care merita sa atragi atentia pentru a face o alegere buna, in functie de ce are nevoie afacerea ta.

5       aspecte de care trebuie sa tii cont pentru o alegere optima

  1. Spatiul de stocare reprezinta un aspect foarte important pentru orice  web site, dar este diferit pentru fiecare in parte. De exemplu, un blog sau un site de dimensiuni mici are nevoie de mai putini GB decat un  site care are multe poze, fisiere audio si video sau un trafic intens. Este important sa cunosti ca pentru un site mai amplu trebuie sa alegi un VPS, cloud sau servere dedicate.  In acest caz trebuie sa tii cont neaparat de specificatiile hardware care se diferentiaza prin numarul de procesoare alocate, numarul de conexiuni in paralel, memoria RAM si altele.
  1. Numarul de domenii este important daca site-ul tau are nevoie de gazduirea catorva domenii diferite pe acelasi pachet de hosting.
  1. Traficul lunar inclus este indispensabil pentru ca site-ul tau sa poata oricand face fata solicitarilor utilizatorilor. Dupa cum am mentionat anterior, un magazin online genereaza mai mult trafic comparativ cu un site de prezentare, de unde rezulta ca acestea nu vor putea functiona cu un trafic identic.
  1. Certificatul SSL are rolul de a proteja schimburile de informatii de pe Internet, ceea ce va garanta securitatea site-ului tau.
  1. Asistenta tehnica si uptime-ul sunt indispensabile pentru orice afacere online. Suportul tehnic cu o prezenta 24/7 este indispensabil pentru a nu intalni dificultati ce iti poate afecta prezenta online. Stiai ca orice furnizor de hosting ar trebui sa ofere funcționalitate de 99.9%, cifra care nu permite decat 2 minute de downtime pe zi?

Este bine sa cunosti ca un hosting bun iti ofera stabilitate, securitate si viteza. Toate astea determina o experienta excelenta pentru vizitatorii site-ului tau, ceea ce se rezuma la un succes incontestabil pentru o afacere in mediul online. 

0 Shares
You May Also Like
Ce avantaje obtii folosind Anstrex?

SeoCe avantaje obtii folosind Anstrex?

Stiai ca utilizand Anstrex iti poti imbunatati rentabilitatea investitiei cu formule revolutionare de oferta de afiliere, pentru ca…
Structura unui fisier Robots.txt

SeoStructura unui fisier Robots.txt

Conceptul si structura fisierului robots.txt au fost concepute acum mai bine de 10 ani, dar acesta este folosit…