Haina de firma, garantia calitati?

0 Shares
0
0
0

Hotararea de a cumpara haine aduce dupa sine calculul financiar ce ar implica acest lucru. Mai pe sleau vorbind, iti cumperi haine dupa buget. Sa zicem ca iti doresti ceva frumos de la Otto Hermann si esti dispusa sa dai oricat pe o haina faina. Ok, absolut normala dorinta. Sa vedem insa si daca esti dispusa sa-ti cumperi ceva de calitate si daca hainele de firma sunt garantia calitatii.

Mergem asadar la vanatoare si umblam prin magazinele de marca pipaind materialele, observand modelul, proband ceva daca ne-a atras atentia si, la urma, ne uitam la pret.

Ne intoarcem din nou privirea la articolul pe care am pus ochii si il studiem mai pe indelete. Vedem cum sunt facute cusaturile, sa nu atarne vreo ata, daca nasturii sunt cusuti bine, daca pica bine pe trup, daca nu face cute deranjante.

Tragem o privire si pe dos pentru ca dosul unei haine ne poate spune o multime de lucruri dar mai ales daca este un fals sau o haina adevarata. Pe dosul articolului vestimentar trebuie sa urmaresti ca intersectiile dintre cusaturi sa nu fie pline de ate si noduri, materialul sa fie de calitate si nu polister, sa nu atarne alte ate si sa nu existe portiuni care sa se descoase, mai ales pe la subsori.

Cei care fac hainele de firma acorda o atentie deosebita pentru astfel de detalii deoarece sta la mijloc onoarea si respectul pe care il impune brandul. Nici un nume de marca nu-si permite sa scoata la vanzare articole vestimentare care au defectiuni mai ales ca pentru ele se cer si sume importante de bani.

Apoi, nu se folosesc prea mult materiale artificiale, ci se utilizeaza cu predilectie cele naturale pe care clientii le cauta cu precadere. Si ma refer la acei clienti care se respecta cat de cat si isi cumpara haine dama deosebite de la Otto Hermann, comode si de calitate. Matasea, lana, bumbacul, inul, stofa adevarata nu cea sintetica sunt cele mai vehiculate materiale pentru hainele de firma.

Brandurile mari le folosesc si pentru ca din ele se pot confectiona nu numai cele mai elegante vestimentatii, ci si cele care sunt apreciate pentru ca se aseaza bine pe trup si sunt extrem de comode si placute la purtat.

Sa nu-mi spuneti mie ca este comod si placut sa porti vara un tricou sau o rochie din polister, pe calduri mari. In nici un caz.Atunci este preferat bumbacul pentru ca este si mai sanatos.

Nu trebuie sa va explic de ce si cum este asa pentru ca stiti si singure. Deci: o haina de firma, calitate garantata? Da, daca alegi bluze dama marca Otto Hermann si haine de la branduri cunoscute.

0 Shares
You May Also Like