Sfaturi utile pentru a spori securitatea telefonului Samsung Galaxy A7

0 Shares
0
0
0

Sfaturi utile pentru a spori securitatea telefonului Samsung Galaxy A7Galaxy A7 este unul dintre cele mai apreciate telefoane de la Samsung, este un smartphone care are un raport calitate – pret ideal.

Acest telefon daca este bine ingrijit, nu prea are sanse sa ajunga intr-un service gsm, decat pentru o eventuala inlocuire Acumulator Samsung Galaxy A7, atunci cand dupa o perioada indelungata de utilizare, si dupa un numar mare de cicluri de incarcare, bateria nu mai face fata.

Cu toate acestea insa, daca alegeti sa achizitionati un asemenea smartphone, ar fi ideal sa sporiti securitatea dispozitivului, asa ca iata cateva sfaturi care va pot fi utile, in afara actualizarii sistemului si a aplicatiilor. Iata despre ce este vorba:

Tineti fila pe Permisiunile aplicatiei

Cand descarcati orice aplicatie, ea cere, de obicei, ca anumite permisiuni sa fie acordate pentru a functiona fara probleme. Desi aceste permisiuni sunt esentiale pentru ca orice aplicatie sa va ofere performante imbunatatite, dar nu toate permisiunile sunt necesare cu multe aplicatii.

Aici, trebuie sa pastrati fila cu privire la aceste drepturi de securitate si confidentialitate care nu sunt necesare pentru ca aplicatia sa ruleze in mod normal. De exemplu, aplicatia de alarma nu ar trebui sa primeasca permisiunea de a accesa persoanele de contact sau mesajele text.

Instalati din Surse de incredere

Ca o prima prioritate, in timp ce descarcati orice aplicatie de pe dispozitiv, preferati sa o descarcati din Magazin Google Play. Aici, Google constata ca toate masurile de securitate sunt urmate de dezvoltatorul de aplicatii inainte ca acesta sa-i ofere posibilitatea de a-si oferi aplicatia in Magazin Google Play.

Pentru a evita descarcarea din surse nesigure sau suspecte, puteti dezactiva caracteristica ” Surse necunoscute ” in setarile dispozitivului care restrictioneaza descarcarea din toate sursele necunoscute.

Datele de rezerva

Utilizati acest lucru pentru a va mentine in siguranta siguranta datelor. Puteti sa faceti backupul de date pe unitati externe sigure sau pe servere cloud. In timp ce alegeti optiunea serverului cloud, trebuie sa verificati daca ofera servicii criptate sau nu.

Serviciile cloud bazate pe criptare permit ca datele dvs. sa se miste intr-o maniera criptata pentru o securitate imbunatatita. Mai mult, pastrarea datelor pe serverele cloud este de asemenea utila pentru accesarea si restaurarea datelor de oriunde si oricand.

Activati functia Gasirea dispozitivului meu

Android ofera o functie de securitate incorporata numita ” Gasiti dispozitivul meu ” pentru a va ajuta sa blocati sau sa stergeti date in cazul in care ati pierdut dispozitivul. Pentru a activa aceasta functie, accesati Setari> Securitate> Administratori dispozitiv> Gaseste dispozitivul meu. Aceasta este o caracteristica utila, mai ales atunci cand nu aveti alte mijloace pentru a va asigura datele de la posibila exploatare a infractorilor.

Evitati legaturile suspecte

Utilizarea de link-uri rau intentionate in e-mail-uri este cel mai practic truc malware pentru a raspandi amenintarea malware la nivel global.

Cybercriminalii mascheaza site-urile originale catre legaturile lor rau intentionate si incearca sa incarce utilizatorii cu alte trucuri pentru a-i forta sa faca click pe link-uri suspecte. Astfel, ar trebui sa evitati sa faceti click pe link-uri suspecte sau necunoscute pentru a evita amenintarea cu programe malware.

0 Shares
You May Also Like