Hankook lanseaza anvelopele off-road Dynapro MT2

0 Shares
0
0
0

Divizia americana Hankook Tire a introdus pe piata locala noile anvelope Hankook Dynapro MT2 (RT05) pentru toate anotimpurile destinate pasionatilor de offroad.

Create pentru a inlocui popularul Dynapro MT (RT03), sunt echipate cu cele mai noi inovatii ale producatorului, ceea ce le face cea mai extrema dezvoltare off-road realizata vreodata de brand.

Datorita modelului agresiv al benzii de rulare cu blocuri masive, Dynapro MT2 este optimizat pentru tractiune cu murdarie, pietre, nisip si pietris.

Peretii laterali ai anvelopei au un sistem de tractiune integrat care leaga blocurile de umeri si peretii laterali, crescand rigiditatea generala, tractiunea si protectia impotriva perforatiilor si taieturilor.

Datorita noii tehnologii a matritelor separate ale lui Hankook, durabilitatea peretilor laterali a fost crescuta, iar anvelopele cu blocuri de umeri intorcandu-se usor spre pereti laterali au inceput sa para mai solide, ceea ce a facut ca Dynapro MT2 sa fie ideal pentru SUV-urile de generatie urmatoare.

In timp ce designul benzii de rulare Hankook RT05 cu impingatoare de piatra integrate este conceput pentru a oferi performante extreme in afara drumului, designul unificat al anvelopelor asigura o rulare lina pe drumurile asfaltate, contribuind la reducerea zgomotului rutier la minimum.

Cea mai recenta completare a liniei de produse Dynapro este disponibila in peste 40 de dimensiuni pentru SUV-uri si autovehicule usoare.

Noul Hankook Dynapro AT2 Debut anvelope All-Terrain

Hankook Tire a anuntat lansarea noii anvelope Dynapro AT2 (RF11) pe tot parcursul anului , care va inlocui Dynapro AT-m (RF10) in gama. Potrivit producatorului, noutatea il depaseste pe predecesorul sau in toate caracteristicile cheie de siguranta, in tractiune pe off-road si pe zapada, precum si in confortul de mers.

Oferta de sortiment a modelului Hankook RF11 este prezentata in mai mult de 80 de dimensiuni, care este cu cel putin 15 mai mult decat Hankook RF10.

Modelul inovativ de rulare multidirectional al Hankook Dynapro AT2 asigura o aderenta fiabila nu numai pe suprafete umede si inzapezite, ci si in conditii usoare de off-road, reducand in acelasi timp zgomotul rutier si sporind confortul la mers.

Durata de viata extinsa a produsului all-terren al marcii sud-coreene se datoreaza unui punct de contact mai larg, ceea ce contribuie la o distributie uniforma a incarcaturii si la o uzura uniforma.

Introducerea unei noi tehnologii brevetate in proiectarea braului de umar a anvelopei a permis cresterea integritatii blocurilor de rulare si reducerea zgomotului rutier in comparatie cu modelul anterior.

Carcasa armata cu 3 straturi a modelului este proiectata pentru a creste rezistenta la deteriorare, care este mai mult concentrata pe entuziastii off-road. Pentru a creste rezistenta anvelopei la rupere si taieturi in conditii dificile de functionare, amestecul de rulare al cauciucului a fost, de asemenea, imbunatatit.

Anvelopele Hankook RF11 Dynapro AT2 au dreptul sa poarte pictograma 3PMSF (un fulg de zapada pe fundalul unui munte cu trei varfuri), in conformitate cu ultimele tendinte. Ea spune ca pe drumurile de iarna utilizarea modelului este justificata.

Kilometrul de garantie de la Hankook a anvelopelor RF11 este de 96.500 km.

Unele dimensiuni de anvelope Dynapro AT2 sunt deja disponibile de la dealerii certificati Hankook si o linie completa va fi disponibila in curand.

Subliniem faptul ca in unele tari, de exemplu, Indonezia, au inceput deja vanzarile paralele ale celor mai extreme pneuri off-road ale marcii Hankook Dynapro MT2.

Designul lor agresiv ofera cele mai bune performante pe terenuri stancoase, in noroi si in nisip. Detalii despre acest nou produs in 2019 le vom afla putin mai tarziu.

0 Shares
You May Also Like