Hotel Sasca Montana – Exact pe gustul tău muzical

0 Shares
0
0
0

Nu te vei teme de plăcerea de a trăi într-o cameră acoperită cu obiecte decorative foarte luxoase. Te vei simți ca o persoană VIP care se bucură de fiecare respect și intimitate completă, doar dacă vei alege un hotel Sasca Montana.

În ceea ce privește gastronomia, nu este nimic mai bun decât conceptului de ”sharing food”: masa cu prietenii, partenerul, familia sau pur și simplu cu ceilalți oaspeți.

Te vei bucura de aromele bogate ale unei călătorii culinare prin specialitățile celorlalți vecini de cameră, experimentând bucuriile unui stil de viață de ultimă generație, pe acorduri muzicale de flower power, blues, grunge, hard rock, heavy metal, industrial, jazz și celelalte genuri complementare.

Hotel Sasca Montana – Exact pe gustul tău muzical

Îți poți imagina o vacanță grozavă fără aventură?

Evident că nu! Cine nu visează la o aventură plină de divertisment, chiar dacă stă la un hotel Sasca Montana? Hotelul de 5 stele oferă numeroase activități de agrement și diverse jocuri în acest scop.

Prin urmare, vei avea ocazia să îți continui sportul obișnuit în timpul vacanței, deoarece totul a fost făcut pentru a te satisface și a-ți face șederea cât mai confortabil posibil.

Rocker’s Inn Sasca Montana este un loc în care adrenalina este ceva firesc. Toate camerele sunt pline de culoare și muzică specifică genului tău. Condiția este să alegi camera potrivită în care să te simți exact ca un star adevărat.

Camere hotel Sasca Montana

Cei care stau într-un hotel de 5 stele, pot aștepta cu nerăbdare să doarmă în camere de top. Sunt spațioase, iar baia se află în camera, separate spațial unele de altele. Băile sunt foarte elegante și au articole de îngrijire personală (cască de duș, șampon, săpun, loțiune), uscător de păr, spațiu de depozitare deosebit de mare, halat de baie, hârtie igienică, oglindă de machiaj, posibilitate de încălzire etc.

Camerele sunt foarte spațioase și oferă suficientă libertate de mișcare. Camerele standard ale hotelului de 5 stele includ: dulapuri și spațiu mare de depozitare, televizor cu ecran plat, Wi-Fi, seif în camera, mese și scaune, zonă de relaxare, mini-bar. De asemenea, în fiecare dintre cele 17 camere există un espressor Nespresso disponibil, cu care poți prepara cafeaua preferată.

Pentru a crește adrenalina, un hotel Sasca Montana îți oferă o tiroliană și coborâre în rapel, rafting, mountainbike și drumeții pe trasee sigure, marcate. În plus, ai acces la piscină încălzită, saună, jacuzzi și biciclete, pe care le poţi scoate la o plimbare gratuit, pentru a explora și a te bucura de frumusețea de netăgăduit a zonei.

Fiind un hotel de 5 stele din Sasca Montana, reprezentanții Rocker’s Inn sunt foarte conștienți de marea lor responsabilitate și de angajamentul strict pentru calitate și excelență.

Obiectivele reprezentanților sunt clare: servicii de lux și muzică după bunul plac, camera în stilul muzicii preferate și confort. Hotelul Sasca Montana dorește să facă istorie muzicală pentru clienții lor. Un sejur de lux trebuie să ofere o gamă largă de experiențe și senzații.

Oaspeții care decid să rămână într-un hotel de 5 stele vor să-și vadă îndeplinite cele mai mari așteptări de relaxare, confort și exclusivitate.

0 Shares
You May Also Like