La ce este util KWFinder?

0 Shares
0
0
0

La ce este util KWFinder?In momentul in care practicati SEO, este firesc va doriti sa aveti la indemana cele mai performante instrumente, printre care si KWFinder.

Pentru a putea utiliza acest instrument performant, fie este necesar sa va abonati si sa utilizati strict acest instrument, fie puteti opta pentru instrumente seo cumparate in grup, iar astfel pe langa KWFinder veti mai putea avea acces la alte cateva zeci de instrumente si site-uri utile.

KWFinder va ajuta sa gasiti cuvintele cheie cu coada lunga cu dificultate SEO scazuta. Acesta este instrumentul care ofera cele mai bune idei de cuvinte cheie, si este foarte usor de utilizat, iar in continuare veti descoperi caracteristicile sale.

Gasiti cuvinte cheie pe care le puteti clasifica cu usurinta

KWFinder are rolul de a depista cu precizie cuvinte cheie profitabile pe care le puteti clasifica cu adevarat. Obtineti cu usurinta dificultati in SEO in timp real intr-un singur clic si extindeti-va cercetarea de cuvinte cheie datorita analizei imediate a Google SERP bazata pe metrici specifice SEO.

CUVINTE CHEIE COADA LUNGA – BIJUTERIE ASCUNSA

Descoperiti cuvintele cheie care le lipsesc concurentilor dvs.

Gasiti sute de cuvinte cheie cu coada lunga cu dificultati de SEO scazute pe care concurentii dvs. nu le folosesc. Puteti face acest lucru printr-un instrument de cuvinte cheie foarte usor de utilizat. Obtineti din ce in ce mai multe idei de cuvinte cheie datorita strategiei de integrare Google Suggest si gestionati cercetarea cu cuvinte cheie in felul dvs.

Obtineti volume precise de cautare pentru cuvinte cheie variante apropiate

Gasirea unei combinatii ideale de volum de cautare si dificultate de cuvinte cheie este unul dintre elementele de baza ale cercetarii cuvintelor cheie. Este mai usor cu datele relevante, nu-i asa? Volumele de cautare exacte chiar si pentru cuvinte cheie variante apropiate sunt esentiale pentru cercetarea cuvintelor cheie pentru a identifica potentialul lor de SEO.

Reduceti cercetarea cuvintelor cheie la nivel de oras

Alegeti o tara, un stat sau chiar un oras care se potriveste nevoilor dvs. In plus, puteti alege din cele 40 de limbi pentru a obtine rezultate precis localizate. Locatiile diferite determina volume diferite de cautare si toate celelalte valori. KWFinder este instrumentul dvs. de cautare de cuvinte cheie pentru a va domina nisa ori de cate ori este localizata.

In momentul in care utilizati KWFinder, aveti posibilitatea de a crea liste de cuvinte cheie, pe care le puteti edita dupa bunul dvs. plac.

Listele din KWFinder pot fi editate oricand prin adaugarea sau stergerea cuvintelor cheie. Ele pot fi exportate, redenumite sau chiar sterse. Ati gasit cuvinte cheie noi pe care doriti sa le adaugati in listele existente? Nici o problema. Doar selectati-le si adaugati-le la una din listele dvs.

Exportati lista de cuvinte cheie

Este o chestiune de un singur clic. KWFinder exporta lista dvs. de cuvinte cheie cu valori ca fisier CSV fie din meniul listei principale, fie cand lista este deschisa. Exista, de asemenea, o optiune de copiere a cuvintelor cheie in clipboard. Alege-ti ce vi se potriveste cel mai bine!

0 Shares
You May Also Like
Ce avantaje obtii folosind Anstrex?

SeoCe avantaje obtii folosind Anstrex?

Stiai ca utilizand Anstrex iti poti imbunatati rentabilitatea investitiei cu formule revolutionare de oferta de afiliere, pentru ca…
Structura unui fisier Robots.txt

SeoStructura unui fisier Robots.txt

Conceptul si structura fisierului robots.txt au fost concepute acum mai bine de 10 ani, dar acesta este folosit…