Luna cadourilor a trecut, dar tu tot cauti ceva pentru casa si gradina. Descopera Aosom

0 Shares
0
0
0

In decembrie cumparam mult si multe, pentru noi, dar si pentru cei dragi. De multe ori ajungem sa facem retur, daca ce-am primit nu ne place. In ianuarie pare sa se mai linisteasca apele. Nu crezi ca acum ar fi, de fapt, timpul potrivit sa iti cumperi ce iti doresti pentru casa si/sau gradina?

Aosom este magazinul online ideal pentru a face shopping. Ai sute de produse, varietate pentru toate categoriile de produse.

E timpul pentru fitness!

Dupa ce ai dat skip dietelor, ai uitat de tot programul strict pe care il aveai, ai servit tot meniul bogat specific de sarbatori, cateva kilograme in plus incep sa se vada. Este timpul sa iei actiune si sa incepi serios programul de sport. Daca timpul nu prea este in favoarea ta, alege aparatele pe care le poti monta si acasa. Sunt compacte, unele pliabile si disponibile la aosom.ro.

Banca pentru abdomene sau un punching ball sunt disponibile aici si nici nu ocupa prea mult spatiu. Chiar daca locuiesti in apartament, ai loc suficient unde sa asezi astfel de aparatura.

Winter sale!

O campanie ce se desfasoara in aceasta perioada este cea de winter sale, in care zeci de reduceri sunt aplicate zecilor de produse. Alege acum acel set de scaune de bar pe care ai tot amanat sa le cumperi.

Zona pare cam incompleta, iar acum astfel de scaune sunt la oferta la Aosom. Sau alege o piesa de mic mobilier ce iti va completa casa, livingul poate – o masa de cafea, un dulap pentru bijuterii sau oglinda aceea de machiaj, cu lumini pentru rasfatul tau de zi cu zi.

Iar daca ai animale de companie, gama de produse destinate pentru necuvantatoare are 10% extra reducere in aceasta perioada. Schimba cusca, ia un tunel pentru pisica sau un pat elegant pentru cainele tau rasfatat.

Suntem atenti la bugetul alocat diverselor noastre dorinte si achizitii. Ne dorim mereu sa gasim oferte. Iata ca Aosom este acel gen de magazin online, unde ofertele sunt la ordinea de zi. In plus, pentru cei pe care ii tenteaza ideea de a face shopping smart, prin aplicatie, pot descarca gratuit aplicatia si la prima comanda plasata beneficiaza de o reducere de bun venit.

Aflam mai multe despre aceste oferte din pagina oficiala. Ah, sa nu uitam ca orice comanda beneficiaza de transport gratuit!

0 Shares
You May Also Like