Panourile radinte de la ElectricSun – cum sa aduci caldura soarelui in casa ta?

0 Shares
0
0
0

Un sistem de incalzire eficient este poate cel mai important de urmarit. Daca locuinta este incalzita corespunzator, atunci se mareste si perioada de viata a acesteia. Prin urmare nu tine doar de confortul fiecarui membru care locuiete in casa, ci si de pastrarea integritatii locuintei.

In ultimul timp, majoritatea vizeaza metodele alternative in ceea ce priveste incalzirea casei. Aceste sunt preferate datorita randamentului optim si a costurilor reduse.

Cand vine vorba despre alternative, inovatiile si sistemele de actualitate de incalzire sunt preferatele publicului larg. Specialistii de la ElectricSun dispun de produse pentru mentinerea temeraturilor ideale indiferent de anotimp. Acestea  sunt menite sa surprinda prin eficienta, nivel scazut de consum si design.

Produsele din catalogul magazinului folosesc energia electrica, iar modul inovativ dupa care sunt concepute garanteaza un consum mic. Panourile radiante sunt vedetele momentului in materie de incalzire a locuintei.

Particularitatile tehnice ale panourilor radiante ElectricSun

Panourile radiante functioneaza pe acelasi principiu de incalzire ca cel al Soarelui. Este un sistem de incalzire ce vine la pachet cu numeroase avantaje pentru sanatate. Inovatia rezulta prin faptul ca incalzirea se realizeaza atipic. Aceste panouri radiante nu sufla aer cald, ci incalzesc corpurile solide prin emanarea radiatiilor infrarosii de unda lunga, (IR 8 – 15 micrometri).

De ce sa alegi panouri radiante de la ElectricSun? Ei bine, acestea ajung la o temperatura de 130 de grade pe metru patrat. Mai exact, modul de concepere al acestora genereaza efecte considerabile cu o putere mica. Randamentul termic si mentinerea temperaturii sunt direct proportionale cu specificatiile calitative ale izolatiei termice pentru care optezi.

Design-ul este un alt aspect luat in considerare de catre specialistii de la ElectricSun. Aceste panouri sunt versatile si sunt ideale chiar si pentru apartamente. Placile albe sau negre au o greutate de doar 9 kg, fiind usor de montat. Dimensiunile  de 120 x 80 x 2 permit o manevrare usoara si posibilitatea de a fi incadrate pe orice tip de tavan.

Proprietatile razelor infrarosii sunt recunoscute pentru ameliorarea durerilor musculare si nu numai. Mai mult decat atat, nefiind un sistem clasic de incalzire ce sufla aerul, caile respiratorii sunt protejate.

Prin suflarea aerului se poate face curent, dar se pot imprastia mai usor si sporii de praf. Pentru beneficiile asupra sanatatii si randamentul termic, aceste panouri electrice pentru incalzire apartament sunt preferate de un public vast. In plus, nu usuca aerul. Nivelul umiditatii este important deoarece, in caz contrar, mucoasa cailor respiratorii poate fi iritata.

Chiar daca montajul este facil, specialistii ElectricSun recomanda apelarea la servicii autorizate. Nu ezita sa ceri sfaturi si detalii suplimentare in ceea ce priveste modelul optim pentru tine.

Randamentul termic nu este redat doar de capacitatea de consum. In acest sens, sunt importante atat dimensiunile camerelor, cat si modul de izolare al locuintei.

Consumul nu este nici pe departe ingrijorator. Valoarea este de la 20W/mc. Este prin urmare un sistem ce consuma putin. Asa cum este mentionat mai sus, cheltuielile ulterioare depind de mai multi factori care sunt particulari pentru fiecare context in parte. Legat de aceste detalii gasesti mai multe informatii pe www.ecojoy.ro/.

0 Shares
You May Also Like