Probleme complicate si solutii de rezolvare pentru HTC 10

0 Shares
0
0
0

Probleme complicate si solutii de rezolvare pentru HTC 10O combinatie castigatoare de design superb si specificatii solide ar trebui sa atraga o multime de oameni catre HTC 10. Este unul dintre telefoanele noastre preferate de catre fanii HTC, dar ca intotdeauna, niciun telefon nu este lipsit de bug-uri probleme.

Dupa ce am examinat HTC 10 si am cautat pe web posibile probleme cu dispozitivul, am creat aceasta lista de probleme si solutii posibile. Mai jos sunt cateva dintre problemele mai frecvente cu receptorul emblematic al HTC.

Probleme de afisaj

Unii proprietari de HTC 10 au gasit pe ecranele lor o usoara nuanta colorata, care este mai vizibila atunci cand ecranul este vizualizat in unghi. Majoritatea raporteaza o tenta roz sau rosie, dar unii au o nuanta galbuie. Puteti incerca sa utilizati o aplicatie precum Ecranizatorul de ecran pentru a incerca sa echilibrati culoarea.

Aruncati o privire in Setari> Afisaj, gesturi si butoane> Profil culoare si reglati setarile. Puteti atinge cele trei puncte de langa profilul dvs. pentru a accesa glisorul si a-l face mai rece. Este posibil ca in acest fel sa remediati problema.

Polarizarea ecranului

Daca doriti sa purtati ochelari de soare polarizati, atunci puteti fi dezamagit sa aflati ca ecranul HTC 10 este foarte dificil de vazut cu ei pornit. Ecranul va aparea negru sau extrem de intunecat atunci cand este tinut in portret in timp ce purtati ochelari de soare polarizati.

Acest lucru este valabil pentru majoritatea telefoanelor care au ecrane LCD, dar filtrul polarizant al HTC 10 este orientat astfel incat sa va afecteze vederea atunci cand tineti telefonul in pozitia portret.

Solutii de rezolvare a acestei probleme:

  • Daca iti transformi HTC 10 in vizualizare peisaj, ar trebui sa poti vedea mult mai bine.
  • Puneti intotdeauna luminozitatea pana la capat pentru a face cititul mai usor de citit.
  • Puteti trece la o alta pereche de ochelari de soare sau le puteti scoate.

Descarcarea prematura a bateriei

Bateria de 3000 mAh a telefonului ar putea sa se descarce mult mai repede decat v-ati asteptat. Exista trucuri precum setarea luminozitatii ecranului la nivel minim, inchiderea wifi si bluetooth cand nu folositi aplicatiile, etc. Daca urmati aceste trucuri dar bateria se descarca la fel de repede, puteti ajunge cu telefonul in service.

Display crapat

Fara doar si poate, cele mai multe smartphone-uri HTC 10 ajung in service pentru o inlocuire display Htc, iar de cele mai multe ori, utilizatorii sunt singurii vinovati de o asemenea defectiune. Acestia daca si-ar fi protejat telefoanele in mod corespunzator, si ar fi achizitionat pentru acestea folii de protectie din sticla pentru display, si daca si-ar fi pastrat dispozitivele in huse de protectie compatibile, in mod evident ar fi putut preveni o asemenea problema, si nu ar mai fi suportat acum costurile reparatiei.

Asadar, acestea sunt cateva dintre cele mai des intalnite probleme pe care le pot intalni utilizatorii de dispozitive HTC 10. Cu siguranta insa, exista si alte motive pentru care aceste dispozitive de la HTC pot ajunge intr-un service gsm, insa din fericire specialistii in reparatii telefoane vor putea remedia problemele.

0 Shares
You May Also Like