Pantofi de barbati cu stil de la Stonecreek

0 Shares
0
0
0

pantofi barbatiFiecare barbat are mandria lui, iar aceasta se manifesta prin orgoliu, de cele mai multe ori. Dar sunt si barbati care stiu ca orgoliul trebuie suprimat uneori, dar au nevoie de un mod prin care sa se faca remarcati pentru a si-l putea hrani pe ascuns cu toate privirile pe care le atrage si cu toate aprecierile pe care le primeste. Solutia este vestimentatia care, dupa caz, demonstreaza apartenenta la un anumit trend sau stil de vestimentatie.

Iar dupa unii, cea mai importanta piesa vestimentara este incaltamintea. Si poate si cea mai greu de ales si de asortat la imbracaminte. Este cea mai pretentioasa si care poate sa imbunatateasca sau sa strice o intreaga tinuta.

Azi am ales sa vorbim si sa va aratam pantofi de barbati smart si smart-casual de la StoneCreek, un lant de magazine din tara destinate incaltamintei pentru femei si barbati. Acestia sunt cei care se asorteaza, in functie de culoare si textura, la imbracamintea eleganta sau office, in aceasta ordine. Pantofii smart se pot purta la imbracaminte office, dar nu invers. Unei tinute elegante nu veti putea asocia nicioadata, cu succes, incaltaminte smart-casual.

In plus, trebuie sa aveti mare atentie la textura tesaturii din care este confectionata tinuta, pentru ca nu veti putea sa ii asociati un pantof din piele intoarsa la orice tip de costumatie. Insa pantofii de piele naturala se potrivesc, cu siguranta, la majoritatea tinutelor, din orice fel de material ar fi ele.

Apoi mai este problema modelului, pentru ca un model clasic se poate purta in mai multe ocazii decat un model modern, care se poate asocia doar unui anumit gen de imbracaminte sau unui numar restrans de genuri. Asa cum v-am spus, nu este deloc usor sa asortezi corect o pereche de pantofi la o tinuta prestabilita, insa sunt cateva variante universal valabile. Pentru cei care nu au timp sau suficienta imaginatie acestea sunt cai sigure de reusita. Aveti aici cateva imagini cu modele, dar puteti sa vedeteti pantofi smart-casual pentru barbati aici. Nu ezitati sa cumparati ceea ce va place pentru ca este incaltaminte de calitate, de diverse brand-uri de renume international.

0 Shares
You May Also Like