Cel mai scump telefon cu Android

0 Shares
0
0
0

vertu-tiCel mai scump telefon cu Android, Vertu TI a fost lansat si-n Romania. Un asemenea telefon de lux costa 7.900 de euro .  Fiecare terminal este asamblat manual in Anglia, iar carcasa este confectionata din titan.

Vertu TI are un display multi-touch de 3,7 inch cu o rezolutie de 480×800, protejat cu ecran de cristal din safir.

Dotat cu o camera full HD de 8MP, cu siguranta o sa va ajute sa surprindeti cele mai importante momente. Dispune si de o camera frontala de 1,3 MP dedicata apelurilor video. Procesorul telefonului, un dual-core de 1,7 GHz, cu siguranta o sa reuseasca o performanta destul de buna. Luxosul telefon are o memorie RAM de 1 GB si un spatiu intern de stocare de 64GB. Puteti sa atasati si un card microSD de pana la 32 de GB, insa nu cred ca o sa mai aveti nevoie sa extindeti spatiul de stocare, memria interna fiind suficienta pentru stocare.

Pe langa partea tehnica destul de bine pusa la punct, trebuie sa recunoastem ca acest telefon impresioneaza prin rafinamentul estetic destul de atragator.

Vertu TI e un telefon destul de reusit ce se adreseaza magnatilor. Sa-ti cumperi un asemenea telefon trebuie sa ai atatia bani incat nu mai stii pe ce sa-i arunci.

0 Shares
You May Also Like