Reduceri de Black Friday 2013

0 Shares
0
0
0

black-friday-2013Majoritatea magazinelor online o sa sfideze traditia americana. In Romania evenimentul de shopping o sa inceapa saptamana aceasta, mai exact vineri, 22 noiembrie 2013. Dupa traditia americana Black Friday 2013 ar fi trebuit sa se desfasoare in data de 29 noiembrie, adica in ultima vinere a lunii noiembrie.

Mai sunt si magazine ce o sa respecte traditia, insa cele mai importante magazine online din Romania o sa ofere in data de 22 noiembrie reduceri destul de mari. De Black Friday 2013, in Romania  se vor cheltui peste 40 de milioane de euro. Magazinele online ce participa la evenimentul anului in materie de comert au fost nevoite sa imbunatateasca serverele.

Anul trecut serverele multor magazine online au picat, iar clientii nu au mai putut sa cumpere online. Sunt sigur ca si anul acesta o sa mai pice serverele catorva magazine. Traficul o sa fie mult mai mare decat in mod normal.

In jur de 8 milioane de romani o sa cumpere online. Cele mai multe vanzari o sa fie inregistrate de cei de la Emag.ro, magazinul online ce detine controlul pe piata locala.

Vineri o sa fiu cu ochii pe cei de la Emag pentru a prinde reducerile de la tablete. M-am hotarat sa-mi cumpar o tableta cu tastatura. Tableta Serioux S101TAB ma intereseaza cel mai mult in acest moment. Daca o sa fie reduceri la aceasta tableta, fara sa mai stau pe ganduri o sa inregistrez o comanda online.

 

0 Shares
You May Also Like