Secrete pe care trebuie sa le stiti pentru a alege un bun fotograf de nunta

0 Shares
0
0
0

Selectarea fotografului dvs. de nunta nu este o sarcina dificila. Prin invatarea acestor secrete, veti elimina multe dintre capcanele in care este usor sa intram. Este foarte important sa va faceti selectia unui fotograf timisoara din timp in planurile dvs. de nunta. Fotografii cei mai buni si mai populari sunt rezervati devreme, adesea cu un an sau doi in avans. Deci, odata ce v-ati stabilit data si ati aranjat locul nuntii, urmatorul lucru pe lista ar trebui sa fie fotograful.

Daca v-ati fi casatorit cu o generatie in urma in anii 1930 sau 40, alegerea dvs. ar fi fost destul de limitata. In acele zile, fotografia era inca o “arta intunecata”. In mod literar, fotograful sau asistentul sau ar petrece ore in camera intunecata dezvoltand filme si facand printuri manuale. Optiunile dvs. pentru ziua nuntii ar fi fost limitate.

Astazi lucrurile sunt foarte diferite. Filmul bazat pe fotografie a fost inlocuit aproape in intregime de tehnologia digitala, a carei calitate se imbunatateste dramatic an de an. Majoritatea oamenilor au acum un aparat de fotografiat diferit si sunt multumiti de fotografiile pe care le fac.

Progresele rapide ale imaginilor digitale au asigurat ca functia “auto” de pe camera foto va va oferi o imagine acceptabila. Astazi nu trebuie sa va faceti griji cu privire la viteza de expunere si oprire intr-un loc pentru a obtine o imagine rezonabila. Cu toate acestea, progresul tehnic nu inseamna ca toata lumea stie ce face.

Din pacate veti descoperi ca unii fotografi nu sunt fotografi profesionisti. A devenit o ocupatie part-time pentru multi amatori dornici de a face niste bani in plus in week-end.

Intrebarile pe care trebuie sa le aveti sunt: as merge la un medic dentist daca nu as avea incredere ca a avut pregatire, experienta si calificare pentru a avea grija de dinti in conditii de siguranta si igiena? As avea incredere in instalator in cazul unui incendiu cu gaz daca nu ar fi fost calificat si inregistrat? Nu, ar putea fi o chestiune de viata si de moarte.

Voi acorda increderea mea unui fotograf de nunta care ar putea lucra cu jumatate de norma la sfarsit de saptamana? Din pacate multi oameni fac acest lucru!

Motivele pentru care fac acest lucru sunt interesante. In afara de problema tehnologica pe care am mentionat-o deja, cealalta influenta actuala este moda. Moda actuala in fotografierea nuntii poate fi descrisa de termenii “documentar”, “reportaj” si “stil de viata”.  Astazi este misto si la moda sa ai niste fotografii de nunta care arata ca niste snap-shot-uri! Imagini care arata spontan, care nu sunt organizate si capteaza emotiile zilei fara a fi intruzive sau formale in vreun fel.

0 Shares
1 comment

Comments are closed.

You May Also Like