Servicii de inchirieri auto Otopeni

0 Shares
0
0
0

Inchirierea masinilor este una dintre cele mai facile servicii la care poti apela atunci cand esti intr-o calatorie de afaceri. Nu doar in delegatie, cat si intr-o vacanta sau in scopul de a vizita capitala, masina inchiriata va fi la indemana ta. Acest serviciu indeplineste confortul necesar pe toata perioada sederii in oras, pentru ca tu sa te poti deplasa cu usurinta oriunde. Beneficiezi de servicii de inchirieri auto Otopeni direct de pe fmnrent.ro.

Pe site-ul fmnrent.ro ai la dispozitie masini de inchiriat pentru diferite perioade. Inchirierea presupune solicitarea masinii de care ai nevoie, cat si cateva detalii despre persoana care va conduce masina. Rezervarea poate fi facuta de o persoana, iar masina condusa de alta. Tot ce trebuie sa faci este sa specifici acest lucru in contract.

Serviciul de inchirieri auto de pe fmnrent.ro este disponibil 24h/24. Poti discuta cu reprezentanti asupra defectiunilor masinii daca se intampla acest lucru sau daca ai fost implicat intr-un accident. Reprezentantii sunt alaturi de tine pe toata perioada inchirierii, fiind la dispozitia ta pentru orice nelamuriri.

Inainte de a beneficia de masina rezervata, trebuie sa comunici acordul tau cu privire la oferta primita. In termen de 48 de ore, te poti gandi si poti comunica ce decizie ai luat, pentru a merge mai departe cu actele. Rezervarea facuta va fi provizorie, pana la aflarea noilor detalii. Pentru a beneficia de servicii de inchirieri auto Otopeni, trebuie sa pui la dispozitie un act de identitate, cat si permisul de conducere pentru categoria B, valabil.

Solicitarea privind inchirierea trebuie sa contina ce tip de autoturism doresti, pe cat timp il vei inchiria, locatia unde doresti sa primesti si sa predai masina, cat si numele complet al persoanei care va face rezervarea. Dupa stabilirea tuturor detaliilor, te poti bucura de autoturismul ales. Daca perioada de sedere in capitala se extinde si vrei sa beneficiezi in continuare de masina, trebuie sa soliciti acest lucru cu cel putin 24 de ore inainte de data expirarii contractului.

In cazul in care totul decurge normal si utilizarea masinii se face pe perioada stabilita, vei preda masina in locul specificat. Un reprezentant FMN Rent se va deplasa pentru a prelua masina si a elibera factura si se va returna garantia. De retinut este faptul ca masina trebuie returnata la data, ora si locatia stabilita.

FMN Rent necesita conditii minime pentru a inchiria o masina din cadrul firmei. Trebuie sa ai varsta minima de 21 de ani si minimum un an de la data obtinerii permisului de conducere. Documentele necesare trebuie sa fie valabile si in acest fel poti obtine autoturismul dorit intr-un timp foarte scurt.

Masina iti va fi predata la o locatie stabilita de ambele parti, fie la aeroport, fie intr-un alt loc. Ai parte de servicii de inchirieri auto Otopeni, pe fmnrent.ro! Site-ul contine toate informatiile de care ai nevoie pentru a indeplinii conditiile, cat si ce se intampla in cazul altor incidente.

0 Shares
You May Also Like