O dantura stralucitoare cu pasta de dinti pentru albire de la Pro-white.ro

0 Shares
0
0
0

Igiena orală reprezintă o problemă pentru mulți dintre români. De mici am fost învățați să ne spălăm zilnic cu periuța și cu pastă de cel puțin două ori, dacă se poate după fiecare masă. Nu știm câți dintre noi respectă întru totul aceste reguli, însă chiar și pentru cei mai exigenți dintre utilizatori, odată cu înaintarea în vârstă constatăm că dantura noastră este departe de a fi una perfectă.

Îmbătrânirea organismului, alături de consumul unor alimente care au ca efect pătarea și deteriorarea smalțului dinților, toate acestea ne fac să apelăm la metode dintre cele mai costisitoare pentru albirea danturii. Pasta de dinți pentru albire de la pro-white.ro vine însă în sprijinul tău, revoluționând practic modul în care îți îngrijești dinții.

Astfel, în vreme ce alții cheltuiesc sume exorbitante pe tratamente de albire la stomatolog, prin achiziția unui tub de pastă de dinți pentru albire poți obține același efect, dar într-un mod mult mai relaxant.

Efecte vizibile în timp foarte scurt

Probabil că ți-ai pus multe întrebări cu privire la veridicitatea informațiilor privind tratamentele minune de albire a dinților. Ei, bine, pasta de dinți pentru albire de la Pro-white.ro este produsă de cunoscutul brand mondial Procter & Gamble, care reprezintă o garanție a calității și a autenticității, în sine.

Practic, pentru cei care doresc un efect real de albire a dinților, nu mai este nevoie de tratamente suplimentare și, implicit, mai costisitoare. Pur și simplu, în locul folosirii unei paste de dinți obișnuite, apelezi acum la pasta de dinți pentru albire, iar folosirea acesteia în mod regulat și cu un periaj corect, îți poate aduce un efect vizibil de albire a dinților în doar câteva zile.

Desigur, veți spune, că și prețul este unul mai mare decât al unei paste de dinți obișnuite. Socotiți însă banii banii pe care i-ați da pe un tratament profesional de albire, timpul și costurile aferente vizitei la stomatolog și veți face singuri diferența. Nu mai punem la socoteală confortul de a face acest tratament la tine acasă, în fața oglinzii, în care nu ai de făcut decât să respecți regulile unui periaj dentar corect.

Cum se explică totuși eficiența acestui tratament simplu? Secretul constă în combinația optimă de substanțe active și inactive (fluoruri, fosfați, arome etc), care permit o eficiență de trei ori mai mare decât a unei paste de dinți obișnuite. Acest lucru face posibilă eliminarea aproape în totalitate a petelor de pe dantură în doar două-trei zile de folosire, producând așa-numitul efect de „iluminare” a dinților, vizibil încă de la prima utilizare.

În acest sens, pro-white.ro vine în întâmpinarea ta cu o gamă completă de paste de dinți, atât pentru albire, cât și pentru curățarea optimă și întărirea gingiilor. De asemenea, aveți la dispoziție inclusiv pastă pentru detoxifierea danturii, eliminând astfel bacteriile și substanțele responsabile apariția petelor și mirosurilor neplăcute în cavitatea bucală.

Pentru toate acestea, e de ajuns să suni la numărul de telefon disponibil non-stop pe site sau să trimiteți un mesaj, iar un specialist îți va oferi toate informațiile necesare.

0 Shares
1 comment
  1. nu am auzit pana acum de acesta pasta de dinti. Am tot incercat cu benzi de albire si alte paste de dinti dar nu am fost foarte multumita. O sa caut si o revin cu un review

Comments are closed.

You May Also Like
Cum alegi ciorapii compresivi?

FrumuseteCum alegi ciorapii compresivi?

Ciorapii compresivi sunt o soluție eficientă pentru îmbunătățirea circulației sângelui în picioare și pentru reducerea umflăturilor. Acești ciorapi…