Tu ai auzit de ecotuning? Dacă nu, cei de la GxG tuning te vor lamuri

0 Shares
0
0
0

GxG tuning este o echipa care a fost unita de pasiunea pentru chiptuning și resoftari auto. Toate modificarile noi in materie de mașini și actualizările care pot fi făcute la ei te ajuta si sa intelegi toate procesele si avantajele oricarei schimbari la nivelul softului.

Masina reprezinta mijlocul de transport util pentru un grup mare din populatie si orice defectiune la aceasta aduce repercursiuni, schimba cursul intregii zile, in special daca distanta dintre casa si locul de munca nu poate fi parcursa pe jos. Cumparaturile din hipermarket pot fi un calvar in cazul in care masina nu functioneaza si nu ne putem folosi de ea.

GxG tuning vine in ajutor in vederea optimizarii masinii

Preventia este cea mai buna in materie de orice, iar masina nu face exceptie. La GxG tuning sunt disponibile servicii de diagnoza auto, reparatii filtru de particule, chiptuning si reparatii calculatoare auto.

Deseori performanta masinii nu este ceea ce ne dorim, avand in vedere ca nu toata lumea isi permite o masina cu motor puternic care sa faca fata la orice provocare din trafic cum ar fi necesitatea de viteza in vederea unei depasiri sau pantele destul de abrupte pe care le putem intalni.

Oricem masina poate fi optimizata avand in vedere ca puterea motorului oricarei masini nu reprezinta capacitatea sa maxima de care se poate dispune. Unele modificari la softul masinii pot asigura o putere mai mare al acestuia. Modificarile acestea pot fi facute doar de specialisti, pentru a evita orice punere in pericol in vederea conducerii pe drumurile publice.

Eco tuning-ul – performanta si economie

Masina nu trebuie verificata si imbunatatita doar atunci cand se strica. Exista variante care pot imbunatati calitatea acesteia si care pot evita mecanicul pentru o perioada mai mare de timp. Eco tuningul aduce schimbari ale softului astfel incat schimbarea treptelor de viteza poate fi facuta mai repede, dar la turatii mai joase.

Acest proces creste puterea motorului la capacitatea sa reala, dar nu creste consumul de combustibil, ci din contra. Acest proces este de win-win pentru sofer, astfel incat o imbunatatire facuta la timp si o investitie cu cap prin solicitarea serviciilor celor de la GxG tuning aduce beneficii pe termen lung.

Eco tuningul este o buna varianta in vederea reducerii consumului de carburant. Pentru persoanele care parcurg sute de km pe an cu masina, acest ecotuning este varianta ideala, in urma careia diferentele de consum vor fi semnificative, acest proces fiind potrivit pentru drumurile mai lungi si nu numaidecat in mediul urban.

Procesele de schimbare si toate modificarile aduse sunt lucruri pe care specialistii in acest domeniu le stiu si le inteleg cel mai bine, dar tot ce trebuie de inteles se va face in urma acestor procese, cand se pot simti concret imbunatatirile in momentul condusului. Proba suprema este la final, cand se testeaza masina, rezultatele fiind semnificative si vizibile in procesul de condus.

0 Shares
You May Also Like