Incalzirea in pardoseala este o idee buna – cum te poate ajuta Eco Drill cu un astfel de proiect

0 Shares
0
0
0

Cu fiecare sezon rece care trece iti dai seama ce imbunatatiri mai ai de facut la capitolul incalzire. Asadar daca ai in gand sa faci ceva schimbari poate ca ar fi bine sa te orientezi spre incalzirea in pardoseala. Un sistem modern de acest gen il poti monta in toata casa si cu un astfel de proiect te poate ajuta echipa de la Eco Drill.

Cand si unde sa montezi incalzire in pardoseala

In principiu poti opta pentru incalzire prin pardoseala in orice incapere. Totusi mai rentabil este sa faci asta in camere mici unde nu vei dori sa ai la vedere clasicele calorifere care ocupa si spatiu, in camerele aflate la parter si care prin pozitionare sunt oarecum la dos si in care nu te prea poti bucura de confort termic. Indicat de asemenea este sa ai camere mari, spatioase, unde volumul de aer ce trebuie incalzit sa fie unul mai mare, sa nu ai prea mult zona acoperita cu mobilier, covoare de asemenea.

Nu exista neaparat restrictii, insa in mod evident trebuie sa permiti caldurii din pardoseala sa iasa la suprafata, sa nu o blochezi cu covoare sau mobila – aceasta trebuie sa fie dotata cu inaltatoare.

Nu esti insa conditionat de tipul de pardoseala, poate fi vorba de parchet sau placi ceramice.

Colaboreaza cu Eco Drill

Eco Drill este echipa specializata in forare profesionala, de medie si mare adancime. In lista lor de servicii regasim si proiecte de genul, incalzire in pardoseala. Ce este sigur despre o astfel de colaborare este ca vei primi o oferta personalizata. Pretul depinde de suprafata, de materiale, de sistemul in sine de automatizare si de cate termostate vei monta in cele din urma.

Tot aici vei gasi si servicii de tip montare de panouri solare, daca locuiesti la casa fiind o idee excelenta sa treci pe modul green, sa profiti de resursele regenerabile.

Cu incalzirea in pardoseala poti economisi. Este unul din acele sisteme mai noi care schimba putin cursul clasic. Uita de soba, de centrale ce trebuie alimentate cu un combustil. Afla despre pompele de caldura spre exemplu, care desi implica forari in pamant, sunt mai rentabile pe termen lung. Acestea creeaza un mediu perfect atat vara, cat si iarna, iti incalzesc casa si o mentin racoroasa in sezonul cald.

Contact:

Str. Trecatoarea Holtului nr. 222, Comuna Letea Veche, Jud. Bacau

https://www.facebook.com/ecodrill/

office@ecodrillforaje.ro

0 Shares
You May Also Like