Sfaturi pentru o buna organizare a lucrurilor tale

0 Shares
0
0
0

Sfaturi pentru o buna organizare a lucrurilor talePentru o mai buna organizare a lucrurilor poti folosi de exemplu o naveta pliabila pe care atunci cand nu o folosesti sa o strangi. Poti citi in continuare si alte sfaturi de organizare.

Ganditi-va la functionalitatea fiecarei camere

Exista ceva in fiecare camera care va deranjeaza mereu, sau ceva care se simte intotdeauna incomod? De exemplu, poate de fiecare data cand va asezati in camera de zi si va uitati la televizor, va aduceti aminte de ceva ce trebuie sa cumparati de la farmacie si trebuie sa mergeti in bucatarie pentru a scrie pe lista  de cumparaturi  acest lucru sau sa treceti asta pe un to do list lipit pe usa de la frigider. Rezolvati totul acum, amplasand un notebook si stiloul si asezand totul pe masa de cafea, toate aceste obiecte fiind usor accesibile.

Faceti un plan

Daca problema este ceva ce nu puteti rezolva acum, faceti o nota pentru a remedia problema la un moment dat. S-ar putea sa observati cateva probleme in timp ce va straduiti sa va organizati – poate ca stivuirea revistelor dvs. va face sa vedeti ca un loc pentru reviste ar fi un plus convenabil pentru camera. Sau poate ca ti-ai dat seama ca daca ai un cos de reciclare pentru ziare sau un cos pentru jucarii de pisica, te-ar ajuta sa-ti tii lucrurile din camera de zi organizate pe termen lung. Luati-va cateva minute pentru a face planuri viitoare de organizare.

Aruncati ce aveti in plus

Acum, ca ati aranjat foarte bine locul, ati analizat si ati pus totul la loc in camera de zi, este un moment bun pentru a alege ceva (un scaun vechi rupt pe care nu veti avea niciodata timp sa il reparati? Un covor mare si greu care nu a fost stilul inca de la inceput?) si sa scapi de ele. Lasati-le sa plece si eliberati spatiul din living. Daca aveti copii, un loc bun pentru a incepe este cu jucariile lor. Exista ceva la care sa renunte fara sa sufere? Rugati-i sa va ajute sa alegeti cateva elemente pentru a fi donate.

Nu este suficient sa stergi pur si simplu murdaria, sa scoti praful din iepurele de jucarie si sa arunci resturile. Acum e timpul pentru lucrurile distractive. E timpul sa ne organizam.

Unul dintre cele mai inspaimantatoare locuri din casa ta este, probabil, in spatele biroului calculatorului. Daca nu va gestionati firele inca din momentul in care ati scos totul din cutie – si pastrati cu inversunare aceasta lege si ordine pe masura ce adaugati produse noi la statia dvs. de lucru – cablurile dvs. vor fi o masa incurcata in cateva luni. Aici intra in scena acesti organizatori de cabluri neoprenate. Sunt de cinci picioare lungimme si 4,5 inci latime. Aveti posibilitatea sa taiati gauri in tesatura pentru a se potrivi firele care provin din alte zone ale biroului dumneavoastra.

Acestea sunt doar cateva sfaturi de depozitare si ordine de care este bine sa tineti cont. In plus, veti descoperi ca nu este deloc greu si nu aveti de ce sa va faceti probleme.

0 Shares
You May Also Like