Solicita online acte pentru imobile sau pentru terenuri

0 Shares
0
0
0

Atunci cand este necesar sa afli mai multe detalii despre pozitia unei case, a unei cladiri sau a unui teren primul lucru pe care il poti face este sa soliciti un extras de plan cadastral. Acesta se face pe ortofotoplan si iti va arata informatii importante despre imobilul sau terenul in cauza. Se poate solicita online si in scurt timp va ajunge in posesia ta. Nu mai trebuie sa astepti ore in sir la coada ghiseului!

Extrasul de plan cadastral pe ortofotoplan se poate obtine prin intermediul adresei de e-mail, iar in acest fel nu iti mai faci griji nici in legatura cu starea in care va ajunge la tine. De foarte multe ori se poate intampla ca actul sa nu fie in cele mai bune conditii atunci cand intra in posesia ta. Fie ca il alegi prin posta sau prin curier, se poate intampla orice. Online este mult mai sigur.

Solicita online acte pentru imobile sau pentru terenuri! Daca ai nevoie de un extras plan cadastral pe ortofotoplan tot ce trebuie sa faci este sa introduci detaliile despre ceea ce vrei sa il obtii. Pe site-ul ortofotoplan.ro ai la dispozitie metoda prin care poti intra in posesia lui, precum si ce detalii contine un astfel de document.

Introdu datele cerute, apoi asteapta documentul!

Extrasul se obtine in doar cateva minute, prin introducerea anumitor date pe site. Intra pe ortofotoplan.ro si specifica tipul documentului (daca este pentru teren sau constructie), apoi numarul cartii funciare, judetul, comuna, orasul sau sectorul unde se afla acesta. Urmatorul pas este sa introduci datele de facturare.

La final, vei primi dupa emiterea sa documentul pe adresa de e-mail specificata. Este foarte important sa fii atent la datele furnizate, deoarece sistemul de generare al extraselor este unul automat. Solicitantul isi asuma pe deplin informatiile pe care le introduce.

Extrasul se va emite prin posta eletronica in cel mai scurt timp de la achitarea sa. Acesta are un pret accesibil tuturor, iar daca ai nevoie si de un al doilea extras, pretul sau va fi mai mic. In suma finala achitata sunt incluse toate taxele, cu tot cu cele pentru emitere.

Afla tot despre imobilul sau terenul tau!

In acest document se afla detalii importante despre un imobil sau un teren. Extrasul de plan cadastral pe ortofotoplan contine o imagine aeriana a imobilului, respectiv terenului cu actualizarile evidentiate. In interiorul sau sunt informatii referitoare la forma, dimensiunea terenului/imobilului, dimensiunea laturilor, pozitia constructiilor vecine, cat si diferentele de nivel.

Astfel, in cazul in care iti doresti sa construiesti sau sa renovezi, ori sa extinzi constructia ta, vei sti exact pana unde se delimiteaza terenul tau si cum poti face sa obtii o pozitie convenabila. Extrasul de plan cadastral pe ortofotoplan este de fapt o reprezentare grafica a imobilului sau terenului, cat si a vecinatatilor acestuia.

Pe site vei vedea toate detaliile despre document, cat si ce informatii mai trebuie sa introduci pentru a intra in posesia lui.

0 Shares
You May Also Like