Spatii inguste? Nicio problema pentru un boiler slim 80 l!

0 Shares
0
0
0

Spatii inguste? Nicio problema pentru un boiler slim 80 l!Stim cu totii ca locuintele noastre, atunci cand sunt proiectate, iau in calcul anumite spatii tehnologice, in functie de necesitati.

Spatiile aferente obiectelor sanitare sau utilarii caselor sunt cele care ne vin prima data in minte, insa pe langa acestea, trebuie sa ne gandim si la restul produselor pe care le-am putea folosi in mod curent pentru imbunatatirea performantelor caselor noastre, iar aici putem vorbi despre centrale termice, calorifere sau boilere.

Daca in primele doua cazuri exista spatii tehnologice la care ne-am putea gandi inca din start, din faza de proiectare, ei bine un boiler pare sa fie un lucru de care majoritatea proiectantilor uita. Si atunci ce e de facut?Atunci cand locuinta noastra nu ne permite montarea unui boiler intr-un spatiu suficient de mare, un boiler slim 80 l poate fi o solutie eficienta , sau mai bine zis, salvatoare!

Un boiler slim 80 l este suficient pentru a alimenta o locuinta cu apa calda, avand capacitatea suficienta de stocare, in ciuda faptului ca este un model cu un design special creat pentru spatii inguste. Fiind un boiler gin gama boilerelor electrice, el nu va necesita spatiu tehnologic pentru alimentare (cum ar fi in cazul lemnelor, spre exemplu), resistenta electrica fiind cea care va incalzi apa ce va fi destinata consumului casnic.

Un astfel de boiler este fabricat din otel, deoarece este necesara asigurarea unei bune rezistente din punct de vedere mecanic, dar si din punct de vedere coroziv. Asa cum este stiut deja, aceste produse care intra in contact direct cu apa, cum ar fi boilerele, pompele submersibile sau hidrofoarele, necesita sa fie realizate din materiale care sa se comporte foarte bine in prezenta acesti factor.

Pe langa coroziune, mai putem mentiona si alti factori, de natura chimica, ce pot influenta buna functionare a unui astfel de produs, astfel incat este indicat ca materialele folosite pentru realizarea lor sa fie inoxidabile, de cea mai buna calitatea.

De asemenea, un boiler slim 80 l te va surprinde si prin faptul ca este dotat cu o serie de sisteme de protectie care sa te ajute pe tine sa utilizezi fara griji apa calda preparata, in activitatile tale zilnice.

Apa este mentinuta la o temperatura constanta datorita sistemelor de izolatie cu spuma, iar siguranta ta este asigurata cu ajutorul unei supape menite sa se deschida atunci cand temperatura apei si implicit a boilerului depaseste valorile mentionate de catre producator ca fiind admise.

Am putea spune asadar ca spatiul alocat acestor sisteme in locuintele noastre nu mai este o problema. Asa cum masinile de spalat rufe spre exemplu s-au adaptat si la nevoi mai speciale, iata ca acum avem la dispozitie si varianta de boiler slim 80 l care sa ne ajute sa il instalam in spatii reduse ca dimensiuni.

Daca si tu intampini dificultati din punct de vedere al spatiului disponibil, insa iti doresti sau au nevoie de un boiler pentru prepararea apei calde, atunci www.shop-einstal.ro iti ofera un astfel de produs in varianta slim, astfel incat si nevoile tale sa fie indeplinite, fara a fi nevoit sa faci compromisuri sau investitii inutile.

0 Shares
You May Also Like