Este HTC U11 un telefon rezistent in timp?

0 Shares
0
0
0

Este HTC U11 un telefon rezistent in timp?

Si totusi, in ciuda faptului ca telefoanele producatorilor de top sunt foarte performante, si totodata foarte scumpe, sunt si foarte sensibile, asa ca daca ai de gand sa iti cumperi un astfel de dispozitiv, trebuie sa ai foarte mare grija de el, pentru a nu suferi anumite defectiuni.

Un producator de top de pe piata de telefoane mobile este fara doar si poate HTC, care scoate an de an dispozitive din ce in ce mai performante, la mare concurenta cu cele produse de catre Apple sau Samsung.

Un model foarte performant al acestui producator, ar fi modelul HTC U11, care a fost realizat din materiale de cea mai buna calitate in prezent.

Un astfel de telefon este prevazut cu sticla curbata de 2.5D pe ambele parti, si beneficiaza si de o rama metalica destul de sensibila la atingere.

Va trebui sa iti echipezi foarte rapid terminalul cu o husa de protectie, datorita faptului ca in urma unor teste de anduranta, s-a descoperit faptul ca rama metalica a telefonului este foarte sensibila.

In cazul in care nu vei avea de gand sa iti cumperi o husa pentru dispozitivul tau HTC U11, iar acesta va cadea de la o distanta relativ mare, mai mult ca sigur terminalul va avea nevoie de reparatii Htc, iar reparatia pentru un telefon atat de nou si de performant, in mod evident va fi una costisitoare.

Ei bine, si daca tot am adus in discutie faptul ca in urma unor teste de anduranta, s-a depistat aceasta problema a modelului HTC U11, si anume rama metalica foarte sensibila, trebuie insa sa mentionam si faptul ca telefonul  a rezistat in mare parte unor alte testari ale specialistilior.

Au fost efectuate teste prin ardere cu bricheta, pentru a se depista cat de rezistent este telefonu, s-a mai incercat sa se depisteze cat de rezistent este acesta la zgarieturi, iar terminalul a trecut cu bine aceste testari.

Tot ceea ce conteaza insa foarte mult, si din pacate nu se prea poate face nimic in aceasta privinta, este faptul ca aceste terminale sunt foarte sensibile la indoire si se defecteaza mult mai rapid decat te-ai putea gandi.

Daca stam sa discutam din punct de vedere al modului in care functioneaza telefonul, atunci nu am avea ce sa le reprosam celor de la HTC, pentru ca telefonul functioneaza perfect, nu se blocheaza si nu are alte probleme, insa din pacate, marea problema ar fi aceea ca terminalul nu este foarte rezistent in timp.

Deci, daca vrei sa iti cumperi un smartphone nou, cu siguranta trebuie sa stai sa analizezi mai multe modele noi, si sa alegi acel model care vine cu cel mai bun raport calitate – pret, pentru ca iti vei dori sa iti cumperi un telefon pe care sa il folosesti cat mai mult timp posibil.

0 Shares
You May Also Like