Ce cuprinde o campanie de optimizare seo?

0 Shares
0
0
0

Ce cuprinde o campanie de optimizare seo?Inainte de a discuta despre ce cuprinde o campanie de optimizare seo, ar cam trebui sa discutam putin despre ce inseamna termenul seo.

SEO este o prescurtare a expresiei Search Engine Optimization, din limba engleza, care tradusa in limba romana inseamna optimizare pentru motoarele de cautare.

Mai exact, seo este acel proces efectuat de catre specialistii din domeniu asupra unui site sau asupra unui blog, cu scopul de a creste considerabil traficul de pe site sau de pe blog.

In cazul in care consideri ca vrei sa cunosti cat mai multe detalii despre acest domeniu de activitate, sau vrei sa inveti sa faci optimizare seo, fie optezi pentru un ghid optimizare seo, fie contactezi un specialist care te poate invata multe detalii despre acest proces, contra cost, evident.

Pana atunci insa, in continuare vom discuta despre ce cuprine o campanie de optimizare seo, astfel ca atunci cand vei invata ghidul, sau vei discuta cu un specialist, sa cunosti in mare parte detaliile importante.

In primul rand, o campanie seo cuprinde Auditul SEO sau Analiza SEO initiala. Acest lucru inseamna ca specialistii vor analiza din punct de vedere tehnic site-ul, dar si din punct de vedere editorial, iar aici amintim structura site-ului, calitatea continutului editorial, dar si densitatea cuvintelor cheie, sau timpul necesar pentru incarcarea paginilor, ori depistarea factorilor care impiedica indexarea corecta a site-ului in Google sau alt motor de cautare.

Deasemenea, o campanie de optimizare se ova cuprinde si o analiza a competitiei sau un studio de concurenta online.

Strategia de alegere a cuvintelor cheie care au rolul de a aduce trafic si conversii reprezinta un alt element important al unei campanii de optimizare seo. Aceste cuvinte cheie sunt cele folosite de regula de catre utilizatori, atunci cand cauta anumite servicii sau produse pe Google.

Un alt element important cuprins intr-o campanie seo, este reprezentat de optimizarea on page, iar aici se vor optimiza titlurile si descrierile paginilor site-urilor, dar se va optimiza si codul sursa.

Deasemenea, vor mai fi optimizate si textile care exista deja pe site, se va crea un continut optimizat pentru fiecare pagina existent sau pentru paginile noi daca se vor crea, plus ca se va optimiza si linking-ul intern, se vor optimiza url-urile, etc.

Optimizarea seo off page, reprezinta un alt element care face parte dintr-o campanie de optimizare seo, iar aici se va incerca obtinerea de backlink-uri, se vor realiza si se vor publica articole seo in bloguri, reviste sau pe alte site-uri relevante.

Urmarirea si analizarea evolutiei site-ului reprezinta iarasi un alt factor important care se regaseste intr-o campanie de optimizare seo. Aici se va analiza pozitionarea cuvintelor cheie pe Google, se va analiza traficul de pe site, se vor face analize periodice privind functionalitatra dar si indexarea corecta a site-ului.

Ultimul factor important care este cuprins in acest proces de optimizare seo, este mentenanta seo, care urmareste optimizarea paginilor noi, dar si sporirea numarului de backlinkuri, precum modificarile si imbunatatirile pe site.

Asadar, toate aceste elemente fac parte dintr-o campanie de optimizare seo, si toate trebuiesc tratate cu cea mai mare seriozitate.

0 Shares
You May Also Like
Ce avantaje obtii folosind Anstrex?

SeoCe avantaje obtii folosind Anstrex?

Stiai ca utilizand Anstrex iti poti imbunatati rentabilitatea investitiei cu formule revolutionare de oferta de afiliere, pentru ca…
Structura unui fisier Robots.txt

SeoStructura unui fisier Robots.txt

Conceptul si structura fisierului robots.txt au fost concepute acum mai bine de 10 ani, dar acesta este folosit…