Care sunt cele mai importante intrebari legate de gazduirea web?

0 Shares
0
0
0

Care sunt cele mai importante intrebari legate de gazduirea web?Gazduirea prin VPS reprezinta o alternativa la gazduirea dedicata. Dar cele mai multe persoane care au nevoie de aceasta au nevoie de numeroase raspunsuri la intrebarile legate de acest tip de gazduire.

In primul rand, ce este gazduirea prin VPS, poti sa vezi detalii pentru raspuns? Avantajul pe care il are un VPS este partajarea exacta a resurselor serverului. Asta presupune ca stiti exact ce ati cumparat, deci cati vizitatori puteti sa tranzactionati pe un site si care sunt limitele.

In al doilea rand, se pune intrebarea de ce sa luati un VPS si nu un server dedicat sau un server shared. Bineinteles ca intre serverul dedicat si cel VPS nu exista mari diferente. Pentru a fi clar celor care sunteti interesati de gazduire VPS, trebuie mai intai sa intelegeti ce este un host shared si de ce VPS reprezinta avantaje, inca de cand deschideti un site. In al treilea rand, trebuie sa stiti ce este gazduirea shared.

Aceasta este o formula extrem de ieftina si ideala pentru intreprinzatori mici. Problema cu acest tip de gazduire este ca resursele nu se pot imparti in mod egal. Important este si daca un VPS va va multumi pe deplin asigurandu-va toate necesitatile de care aveti nevoie. Acesta este un sistem extrem de flexibil care, nu restrictioneaza absolut deloc accesul.

Veti putea gazdui pana la 100 de domenii pe un VPS, pastrand practic controlul complet asupra costurilor si administrarii resurselor care sunt disponibile. O intrebare foarte importanta este legata de controlul absolut asupra serverului. Evident aveti acces la nivel root pe un server de tip VPS.

Practic puteti efectua orice schimbare de configuratie, depanare, instalare software, etc. Referitor la activarea VPS-ului acesta se realizeaza in 24 de ore, in cele mai multe cazuri, un VPS, se poate configura in circa doua ore de la confirmarea platii. Un alt aspect este cel legat de de consumul de resurse suplimentare. Garantarea acestor resurse se face la un nivel dedicat in sistemul de operare.

Unui VPS care solicita accesul la foarte multe resurse decat are garantate i se poate permite acest lucru doar daca exista resurse fizice libere. O intrebare care este pusa de foarte multi clienti este aceea legata de migrarea configuratiei pe un VPS PC Hardware. Aceasta poate fi realizata usor de catre cei care ofera gazduirea web.

Multe persoane se intreaba cate IP-uri pot fi disponibile pe un VPS. De obicei pentru o adresa VPS se aloca o singura adresa de IP. Puteti insa aditional sa achizitionati un numar nelimitat de adrese IP. Un VPS poate gazdui de asemenea oricate baze de date doriti, cu conditia ca prin utilizarea acestora sa nu depasiti resursele garantate.

Un ultim aspect deosebit de important este cel legat de administrarea VPS-ului. Acesta este administrat de catre dumneavoastra, iar pachetul beneficiaza de un software de management integrat, care este disponibil in browser. Practic in orice moment veti putea solicita servicii de asistenta PC Hardware pentru instalarea unor patch-uri de securitate.

0 Shares
You May Also Like