Modele de casti Bluetooth recomandare

0 Shares
0
0
0

Modele de casti Bluetooth recomandareCand vine vorba despre accesorii telefoane castile Bluetooth sunt unele dintre cele mai cautate accesorii de telefon. In cele ce urmeaza va prezentam mai multe tipuri de casti.

Plantronics Voyager Legend (78,75 dolari)

Legenda Voyager are trei microfoane incorporate care anuleaza zgomotul, vantul si va vor prelua vocea cu un algoritm inteligent. Are o combinatie de senzori inteligenti (conectati dispozitivul la ureche pentru a raspunde la un apel) si comenzi vocale (de exemplu, “Raspundeti” sau “Ignorati”). De asemenea, vorbeste, si va permite sis a cititi cine va suna sau va anunta de starea bateriei. Si vine cu o nano-protectie impotriva umezelii, daunelor cauzate de ploaie, sudoare sau scurgeri de apa.

Calitate audio excelenta: Jabra MOTION (121,93 dolari)

La fel ca Jawbone Era si Plantronics Voyager Legend, JABRA MOTION are si sensor de zgomot si de anulare a vantului – dar face o treaba mai buna, mai ales cu ajutorul senzorilor inteligenti care regleaza sunetul in functie de zgomotul ambiental din jur. Senzorii de miscare vor detecta cand o ridicati si veti intra in modul de economisire a energiei cand o asezati pe o masa. Dar  nivelul de pret este putin ridicat.

Stereo, On-The-Ear: MEElectronics Air-Fi Runaway AF32 ($ 61.88)

Air-Fi Runaway este o pereche eleganta, geek-chic,  de casti in stil  cu un design pliabil. Calitatea sunetului este fantastica si, in ciuda dimensiunilor sale, este confortabila pentru uzura pentru durate lungi. Daca exista o plangere, butoanele sunt putin intuitive. Totusi, functioneaza bine pentru a vorbi la telefon si ofera peste 12 ore de redare continua a muzicii.

Plantronics BackBeat GO 2 (99,99 $)

Castile stereo  nu se livreaza niciodata pe baterie; chiar si BackBeat Go 2 au doar 4,5 ore de redare. Dar vine cu o carcasa de reincarcare, care prelungeste durata de viata pana la 14,5 ore. Indicatorul bateriei este afisat pe dispozitive iPhone si iPad, in timp ce puteti obtine un widget pentru telefoanele Android. Si castile care nu sunt dotate cu carcasa speciala sunt, de asemenea, nanocoate pentru a fi rezistente la transpiratie, ploaie si scurgere de lichide.

Plantronics M55 (40,37 dolari)

Bunnerul Energizer de casti Bluetooth, Plantronics M55 pretinde pana la 11 ore de convorbire, 16 zile in standby si un nou mod de asteptare de 5 luni! Aceste revendicari inalte sunt rezultatul tehnologiei “DeepSleep” incorporata, care pune inteligent telefonul in modul somn cand nu il folositi. Si in afara de asta, este un headset decent in ceea ce priveste calitatea audio si voce.

Denon AH-W150 Exercitiu Freak ($ ​​40.37)

Modelul AH-W150 este menit sa ramana ferm la ureche atunci cand alergati, mergeti pe jos, ridicati greutati sau faceti yoga si, prin urmare, dispuneti de un design in ureche cu un carlig suplimentar pentru urechi, sustinut de o banda flexibila pentru gat. Castile sunt rezistente la transpiratie, iar banderola are un reflector pentru siguranta utilizarii seara. Va vor oferi aproximativ 7 ore de utilizare intr-o singura incarcare.

Nu exista o lipsa de casti Bluetooth deosebite disponibile pe piata, iar lista de mai sus este doar o reprezentare a catorva dintre alegerile dvs.

Acest ghid v-a ajuta sa decideti ce set de casti sa cumparati? Exista alte sfaturi si trucuri pe care le folositi atunci cand cumparati un set cu casca Bluetooth? Ce ati ales in cele din urma?

0 Shares
You May Also Like