Tu ce ai alege, oferte in Bulgaria pe litoral sau in Romania?

0 Shares
0
0
0

Umbla vorba ca romanii aleg Bulgaria atunci cand vine vorba de petrecerea unui sejur la mare, in detrimentul unui sejur pe litoralul romanesc. Ba chiar bulgarii au avut in ultimii ani un numar foarte mare de turisti straini, printre care si multi romani. Tu ce ai alege intre oferte din Bulgaria cu cazare si masa, pe litoral, sau oferte la noi la mare? Sa vedem ce optiuni avem si care sunt diferentele!

Un foarte bun exemplu de statiune care in ultimii ani s-a umplut de turisti romani este Sunny Beach. Aflata la aproximativ 200 de kilometri de statiunea noastra, Vama Veche. Dupa ce ajungi in Bulgaria si petreci un sejur pe litoralul lor, incepi sa iti pui semne de intrebare cu privire la litoralul romanesc. In primul rand, datorita diferentei de servicii oferite pentru aceiasi bani sau chiar pentru bani mai putini.

E de inteles ca mai mergi o data in Costinesti sau in Vama Veche, doar de dragul vremurilor trecute. Dar, ai alege in fiecare an Romania? Sunt atat de multe posibilitati, Bulgaria sau Grecia de exemplu, au oferte la preturi sub 200 de euro pentru 7 nopti si servicii all inclusive. Cu siguranta nu. Iar daca totusi vrei sa mergi cu masina, drumurile la bulgari sunt foarte bune!

Unul dintre aspectele care, desi poate pentru unii nu conteaza atat de mult, pentru altii este foarte important: prezenta spatiilor verzi in statiuni. Ei bine, in statiunile din Bulgaria, exista spatii verzi din plin.

Romanii se plang ca plajele de la noi sunt aglomerate iar mancarea uneori lasa de dorit. Nu acelasi lucru putem sa il spunem insa despre ofertele din Bulgaria. Acestea includ mancare din belsug, statiuni mai linistite si mai curate decat la noi.

Ca o concluzie, este cert ca pe litoralul bulgaresc gasesti servicii excelente la preturi mai avantajoase decat pe litoralul nostru, servicii pe care in alte tari le gasesti doar la pret mai mare. Merita deci sa mergi macar o data, sa vezi cum e la vecinii nostri si sa tragi propriile concluzii. Gasesti oferte pentru Bulgaria si multe alte oferte foarte bune la agentia Filadelfia Turism.

0 Shares
You May Also Like
De ce sa vizitezi Argentina?

TurismDe ce sa vizitezi Argentina?

Daca esti in cautare de excursii Argentina iti recomandam sa citesti acest articol. Exista destule motive pentru a…