Unde aleg tinerii romani sa isi petreaca vacanta?

0 Shares
0
0
0

Unde aleg tinerii romani sa isi petreaca vacanta?Fiecare dintre noi abia asteptam vacanta de vara sau concediul de odihna, pentru a putea sa plecam alaturi de cei dragi sa ne relaxam.

Exista o multime de tineri romani care atunci cand vine vorba despre vacanta de vara, opteaza pentru o vacanta Romania, si cu siguranta au ce vizita in tara noastra.

De exemplu cei care aleg sa mearga la mare, pot opta pentru statiunea Mamaia, care este fara doar si poate cea mai frumoasa statiune de la noi din tara, insa este si statiunea cea mai scumpa.

Exista insa si alte statiuni pe placul tinerilor romani, cum ar fi de exemplu Costinesti, Eforie Nord, Neptun, Venus sau Jupiter. Cu siguranta si aceste locatii sunt pline atat de turisti romani cat si de turisti straini, pe toata durata sezonului estival.

Mai mult ca sigur, tinerii din Romania nu prefera doar marea ci si muntele, asa ca acestia au posibilitatea de a vizita mai multe statiuni montane, printre care Poiana Brasov de exemplu, care este fara doar si poate cea mai importanta statiune montana a tarii.

Alti tineri aleg sa mearga la Predeal sau la Sinaia, in timp ce altii cauta alte locatii interesante precum Baile Herculane, Baile Govora, Caciulata, Sovata, Baile Olanesti, Baile Tusnad, Geoagiu Bai sau Baile Felix.

Romania are si orase foarte frumoase de vizitat, iar aici putem sa amintim marile orase ale tarii precum Bucuresti, Cluj Napoca, Timisoara, Iasi, etc., insa tara noastra are si orase interesante de vizitat precum Sighisoara unde turistii pot vedea cladirile medievale, sau Alba Iulia unde se poate vedea renumita cetate.

Trebuie precizat si ca exista o multime de tineri romani care an de an au vizitat tara noastra, si si-au petrecut vacantele sau concediile atat la munte cat si la mare, iar acum cauta o destinatie in afara tarii.

Cei interesati de o vacanta sau de un concediu in strainatate, ar putea cauta la orice agentie de turism o oferta sejur Grecia, pentru a pleca intr-o vacanta de vis in Grecia.

Tinerii romani vor putea sa viziteze in primul rand capitala Atena, care fiind unul dintre cele mai vechi orase ale lumii cu siguranta are o multime de obiective turistice de vizitat, asa ca acestia vor avea ce sa vada in capitala Greciei.

Exista insa si persoane care nu sunt dornice sa viziteze capitala Greciei datorita obiectivelor turistice, ci mai degraba isi doresc sa petreaca un concediu de vis pe una din renumitele plaje ale grecilor.

Despre Insula Creta stim cu totii ca este renumita in toata lumea datorita plajelor dar si datorita numarului mare de turisti care viziteaza anual insula, asa ca aceata ar putea fi o prima varianta pentru cei care isi doresc sa viziteze Grecia.

Santorini este una dintre cele mai renumite insule din Marea Egee, asa ca tinerii romani care isi doresc o vacanta de neuitat in Grecia pot sa viziteze si aceasta insula. Insula Lesbos poate sa reprezinte un alt punct de atractie pentru turistii romani, iar de pe aceasta insula se pot vedea atat insulele Psara si Hios, cat si coasta turceasca.

Un amanunt interesant este acela ca o vacanta in Grecia este foarte avantajoasa din punct de vedere financiar, asa ca tinerii care isi doresc o vacanta de neuitat in strainatate, ar trebui sa opteze pentru o vacanta in Grecia.

0 Shares
You May Also Like
De ce sa vizitezi Argentina?

TurismDe ce sa vizitezi Argentina?

Daca esti in cautare de excursii Argentina iti recomandam sa citesti acest articol. Exista destule motive pentru a…