Cat de futureproof sunt calculatoarele second hand?

0 Shares
0
0
0

Cat de futureproof sunt calculatoarele second hand?Inainte de a incepe sa discutam despre futureproof, trebuie sa mentionam faptul ca acest termen nu prea are sens in momentul in care discutam despre calculatoare second hand, insa acest termen intervine atunci cand utilizatorii isi cunosc foarte bine nevoile, si isi aleg echipamentul in functie de nevoi, mai ales in mediul office.

Deci, putem spune ca echipamentele special construite pentru gamming nu sunt futureproof decat pentru foarte putin timp, insa echipamentele cumparate pentru office sunt futureproof pentru mai mult timp.

Referitor la ideea de futureproof, trebuie sa mentionam faptul ca acest termen este folosit de cele mai multe ori atunci cand se cumpara echipamente noi, din cea mai performanta gama.

Oamenii aleg sa isi cumpere un calculator futureproof, pe care cheltuiesc foarte multi bani, sperand ca in urmatorii 5 – 10 ani de zile sa nu mai fie nevoie sa investeasca alti bani in achizitionarea unui calculator.

Ei bine, sa dam iarasi exemplu gammingul. In zilele noastre, poti sa iti cumperi un calculator special construit pentru gamming, care sa coste putin peste 2000 de euro, iar un astfel de calculator pentru moment este ideal.

In momentul in care ajungi acasa cu un astfel de calculator, poti sa incepi sa il folosesti fara probleme, pentru ca echipamentul functioneaza impecabil, si ruleaza perfect toate jocurile pe care intentionezi sa le instalezi.

Deci, putem spune ca si un calculator pentru gamming este futureproof, insa atunci cand discutam despre gamming, jocurile care apar sunt tot mai avansate, iar calculatorul special pentru gamming construit, este futureproof pentru cateva luni, maxim un an de zile, dupa care va avea nevoie de un upgrade, iar aici in mare parte discutam despre o placa video mai noua.

In cazul in care insa discutam despre calculatoare pentru office, cu siguranta acestea sunt futureproof. Un calculator nou pentru birou, care sa fie achizitionat cu foarte multi bani, si care sa dispuna de specificatii tehnice remarcabile cu siguranta poate sa fie folosit fara probleme 2 – 3 – 4 ani, in functie de activitatea pe care o desfasoara angajatii care utilizeaza calculatorul.

Daca de exemplu discutam despre un calculator care urmeaza sa fie folosit de catre un expert in redactarea articolelor, atunci cu siguranta putem spune ca in acest caz, calculatorul este futureproof vreo 3-4 ani de zile.

In aceste conditii, pentru cei care lucreaza la birou, si se ocupa de redactarea articolelor, sau de completarea sondajelor, ori de trimiterea mail-urilor, cu siguranta putem spune ca si un calculator second hand poate sa fie futureproof.

Deasemenea, pentru un blogger, cu siguranta un calculator second hand poate sa fie mai mult decat suficient, pentru ca acesta va putea sa acceseze fara probleme blogul sau, si va putea sa posteze tot ceea ce isi doreste, fara nici o problema.

Deci, se poate spune ca pentru activitatile de gamming, un calculator ideal este un calculator special construit pentru gamming care este foarte costisitor, insa daca se doreste achizitionarea unui calculator care sa fie folosit pentru navigarea pe internet sau pentru blogging, atunci cu siguranta un calculator second hand este suficient.

0 Shares
1 comment

Comments are closed.

You May Also Like