Unde poti parca in Otopeni?

0 Shares
0
0
0

Unde poti parca in Otopeni?In momentul in care trebuie sa mergi in Otopeni pentru a-ti rezolva o problema, cu siguranta vei intampina o mare problema, si anume lipsa locurilor de parcare.

Lipsa locurilor de parcare este o mare problema cu care se confrunta atat Otopeniul cat si Bucurestiul, asa ca pentru sofeni poate fi o adevarata provocare aceea de a gasi un loc de parcare.

Indiferent de motivul pentru care trebuie sa ajungi in Otopeni, cel mai bine ar fi sa te interesezi dinainte unde ai putea sa gasesti o parcare privata pentru a-ti lasa autoturismul.

De ce? Pentru ca oriunde vei parca pe trotuar, riscul de a te trezi cu masina ridicata este unul foarte mare, si cu siguranta nu iti vei dori acest lucu.

Ei bine, cautand o parcare privata iti vei putea lasa masina sa stationeze in parcarea respectiva oricat timp vei dori, pentru ca apoi vei achita suma de plata de pe tichetul de parcare.

Fie ca ai treaba la aeroport, sa astepti pe cineva care vine din strainatate, sau ca trebuie sa duci pe cineva la aeroport, vei putea sa parchezi masina intr-o pacare langa aeroport Otopeni, si vei scapa de o multime de griji.

In primul rand vei sta linistit deoarece nu va veni nimeni sa iti ridice masina de pe strada sau de pe trotuar pentru ca nu ai parcat regulamentar, si nici nu vei plati vreo amenda in acest sens.

Apoi, va trebui sa te gandesti si la siguranta masinii tale. Lasandu-ti masina parcata pe trotuar sau cine stie pe unde, te vei putea trezi cu zgarieturi pe masina, sau vei putea sa te trezesti si cu stergatoarele rupte sau cu orice alta posibila dauna.

In schimb, in momentul in care iti duci masina intr-o parcare privata Otopeni, cu siguranta nu te vei mai gandi la astfel de lucruri. De ce? Ei bine, asemenea parcari sunt pazite de catre firmele de paza cu care proprietarii parcarilor au incheiat contracte de colaborare.

Apoi, pe langa faptul ca masina este pazita de catre agenti de paza alaturi de toate celelalte masini din parcare, parcarea privata din apropierea aeroportului este si monitorizata video.

Ce inseamna acest lucru? Ei bine, tot ceea ce misca prin parcare este filmat si inregistrat, asa ca agentii de paza care se ocupa de siguranta parcarii vor observa pe monitor daca se apropie cineva de masina si vor lua masuri.

Parcandu-ti masina intr-o parcare privata Otopeni, cu siguranta aceasta va fi pazita foarte bine pe toata durata stationarii, asa ca trebuie sa iei in calcul aceasta varianta.

Cat despre tariful pe care il vei avea de platit, acesta va fi diferit de la o parcare la alta, insa daca iti vei lasa masina intr-o asemenea parcare, cu cat masina va stationa mai mult timp, cu atat vei beneficia de o reducere mai mare.

Deci, atunci cand ai treaba prin Otopeni cel mai bine ar fi sa iti lasi masina intr-o parcare privata de langa aeroport, iar acolo o vei gasi in siguranta.

0 Shares
1 comment

Comments are closed.

You May Also Like