40 de procente dintre britanici folosesc smartphone-uri partial stricate

0 Shares
0
0
0

40 de procente dintre britanici folosesc smartphone-uri partial stricateUn studiu efectuat de catre iMend – cel mai important service de reparatii pentru telefoane din Marea Britanie, a dezvaluit ca aproximativ 19.2 milioane de cetateni britanici, isi folosesc smartphone-urile, partial stricate. Pentru reparatii telefoane Bucuresti, viziteaza ServiceGsm.ro.

Studiul, care a cuprins peste 2000 de persoane (cetateni ai Marii Britanii), a relevat ca peste 21.7% dintre cei intervievati folosesc un telefon care are display-ul spart sau crapat, 16% au nevoie de o baterie noua pentru ca cea veche abia daca mai tine cateva ore, iar peste 10 procente dintre ei, declara ca telefoanele lor nu se mai incarca asa cum trebuie.

In ciuda sfaturilor perfect pertinente in cele mai multe cazuri, de a-ti pastra vechiul telefon cat mai mult timp, a avea un device care nu functioneaza la capacitate maxima si in parametri optimi, poate fi o experienta extrem de frustranta pentru utilizatorul comun, care rezista de obicei fara un telefon intre 2 si 4 zile.

Peste 40% dintre cei care au intrat in acest studiu, au declarat ca nu pot rezista fara un telefon mobil mai mult de 1 zi, acesta fiindu-le indispensabil la job sau in alte activitati conexe, care presupun folosirea unui smartphone.

Surprinzator, 66% dintre cetatenii britanici folosesc un smartphone care este stricat partial – are display-ul spart sau crapat. Peste 41% dintre cei intervievati de catre iMend si care au un telefon mobil partial stricat, admit ca nu s-au obosit sa-si repare telefonul, deoarece acesta inca mai functioneaza, pentru activitatile de baza (raspuns la apeluri, initierea unor apeluri, scrierea de mesaje text, etc.).

In plus, acestia au declarat ca s-au temut sa-si duca device-urile la reparat, deoarece nu cunosteau costurile de reparatie si au considerat ca acestea ar putea fi mari sau foarte mari.

De asemenea, o buna parte a persoanelor implicate in studiu, aveau perceptia gresita ca reparatiile comune de smartphone pot dura mai mult de 10 zile, ceea ce nu este cazul. Trebuie sa stiti ca reparatiile comune de smartphone, asa cum ar fi inlocuirea unui display sau a bateriei, nu costa foarte mult, mai ales daca alegeti sa va duceti smartphone-urile la un service 3rd party si nu la unul oficial, al producatorului telefonului mobil pe care il detineti.

Daca ai un telefon cu display-ul spart sau crapat, desi acesta poate functiona inca pentru activitatile de baza, nu este recomandat sa-l mai folosesti, pana nu-l repari. Ai putea sa te intrebi de ce. Ei bine, intr-un display crapat sau spart se poate infiltra cu usurinta apa, iar telefonul se poate strica si mai rau (se poate arde).

De aceea, trebuie sa-l duceti imediat la un service, pentru a-i schimba display-ul. Acest lucru va va permite sa folositi telefonul mult mai mult timp si nu va duce la o degradare si mai accentuata a acestuia, ca in cazul in care il veti folosi asa, stricat. Reparatiile pentru schimbarea unui display sau a unei baterii dureaza foarte putin (de obicei doar cateva zeci de minute), astfel incat puteti sa folositi telefonul cu display nou, in aceasi zi, dupa ce l-ati reparat.

0 Shares
You May Also Like