5 accesorii Thule pentru caruciorul pentru copii

0 Shares
0
0
0

5 accesorii Thule pentru caruciorul pentru copiiUn carucior pentru copii este foarte important atunci cand doresti sa scoti bebelusul la plimbare, cand te deplasezi undeva. Caruciorul este indispensabil si este un ajutor real. Printre nevoile indeplinite cu ajutorul lui, se pot scoate in evidenta aspectele ce tin de a transporta o geanta plina cu obiectele bebelusului sau nevoia de a-l proteja de soare sau de vant, etc.

Astfel, vei avea parte de un sistem care te va ajuta sa ai grija de copil din toate punctele de vedere. BabyMatters.ro ofera o gama larga de carucioare si de aceesorii potrivite pentru acestea. Vei descoperi o multitdine de accesorii interesante si utile la Thule Romania. Iata 5 dintre acestea:

  1. Copertina Thule de soare din plasa transparenta pentru caruciorul Thule Spring

O copertina de soare este foarte importanta pentru sezonul cald. Ea protejeaza copilul impotriva razelor solare agresive si reuseste sa ii mentina un grad de confort temic placut. O asemenea copertina de la Thule este transparenta, iar copilul poate sa te vada atunci cand mergeti impreuna la plimbare. Ea este usor de montat pe carucior si este foarte placuta din punct de vedere estetic.

  1. Suportul de pahar Thule Spring

Atunci cand mergi prin parc ai nevoie sa te hidratezi. De aceea un suport pentru pahar ste perfect pentru a putea sa bei sucul preferat sau apa atunci cand te relaxezi alaturi de copilul tau. Suportul se prinde de manerele caruciorului si poti sa ai totul la indemana imediat. Aspectul este unul simplu si neutru. Nu iese in evidenta si te ajuta sa iti pozitionezi intr-un mod sigur paharul pe care il ai cu tine.

  1. Scaunul suplimentar pentru al doilea copil

Daca ai doi copii, atunci ai nevoie si de un scaun suplimentar pentru cel de-al doilea. Poti cumpara un asemenea accesoriu de pe BabyMatters.ro si poti avea un singur carucior.

Astfel, vei economisi bani si vei putea merge la plimbare cu ambii copii in acelasi timp. Ai totul foarte bine securizat, iar aspectul este unul frumos.

  1. Adaptor pentru scaunul auto

Exista mai multe tipuri de sissteme pentru a converti scoica auto in scaunel pentru plimbare. Vei putea adauga un asemenea accesoriu, care iti va fi de foarte mare folos.

Scoica auto este perfecta pentru plimbarile cu masina, dar poti sa o scoti si sa o transformi in accesoriul ideal pentru iesirile in parc cu copilul. De asemenea vei avea avantajul de a nu trezi din somn copilul daca a adormit. Nu il vei deranja deloc si vei avea o modalitate foarte buna de a-l transporta.

  1. Tavita pentru mancare Thule Urban Glide

Tavita pentru mancare se adapteaza imediat caruciorului destinat. Ea se monteaza repede si se poate scoate atunci cand copilul a terminat masa.

Poti sa o folosesti la picnic, la iesirile in parc sau la orice tip de oprire doresti. Este un accesoriu bine realizat, care are si loc pentru un pahar cu lichide. Ea va sustine corect mancarea si va suporta greutatea unei mese pentru copii. Este foarte usor se spalat si de utilizat.

0 Shares
You May Also Like