Spete in care te-ar putea ajuta un avocat specializat in drept penal

0 Shares
0
0
0

Zi de zi vedem cate lucruri oribile se intampla la televizor sau in sistemul de justitie si ne spunem ca noua nu ni s-ar putea intampla niciodata. Cazuistica penala este plina insa de persoane condamnate pe nedrept sau persoane ridicate de pe strada fara dreptul de a se apara, prevazut de lege.

Toate acestea provoaca repercusiuni grave nu doar asupra sistemului de justitie, ci mai ales drepturilor si libertatilor individuale, care se vad astfel vulnerabile in fata unui sistem care nu iti ofera niciun fel de protectie in fata abuzurilor.

Din acest motiv, apelarea la un avocat penal bucuresti iti poate usura misiunea in fata instantei de judecata, in cazul in care esti pus intr-o astfel de situatie. Mai mult, site-uri precum avocatpenal.ro stau permanent la dispozitia ta, cu asistenta menita sa te scoata din orice incurcatura. Sa vedem insa optiunile pe care le ai apeland la avocatpenal.ro si modul in care un astfel de serviciu iti poate schimba total viata.

Nu lasa incurcaturile sa-ti distruga viata

O incaierare sau un jaf la are ai asistat pasiv poate avea consecinte nebanuite asupra ta. Nu putine au fost cazurile in care statutul unui justitiabil s-a schimbat radical, din martor in inculpat. De altfel, acest gen de situatii sunt tot mai des intalnite astazi, cand institutii menite sa apere cetateanul ori sa imparta dreptatea se folosesc de inregistrari audio si alte dovezi indirecte, fara a mai cauta dovezi palpabile pe care sa-si intemeieze judecata.

Din acest motiv, simpla ta participare la un astfel de eveniment nefericit te poate aduce in fata instantei cu acuzatii dintre cele mai grave. Sa presupunem ca ai asistat la un jaf si ai trecut apoi indiferent pe langa el. Sosirea organelor de ancheta iti poate aduce acuzatia de tainuire sau chiar de complicitate, mai ales in cazurile in care astfel de evenimente sunt consemnate ca avand autor necunoscut.

La fel se intampla cu furturile, indiferent ca acestea se produc in magazine sau in spatii publice si unde un context nefericit iti poate schimba statutul juridic intr-un mod neplacut pentru tine. Iar rolul unui avocat specializat in drept penal este exact acela de a clarifica situatia ta in fata instantei, astfel incat sa nu risti sa fii acuzat pe nedrept si sa platesti in acest mod oalele sparte de altii.

Una peste alta, putem spune ca un avocat iti poate veni in ajutor in orice conditii, nu doar atunci cand ai de recuperat un prejudiciu sau doresti sa initiezi o actiune in instanta impotriva cuiva.

0 Shares
You May Also Like