5 meserii in care poti utiliza cu succes o lanterna frontala

0 Shares
0
0
0

5 meserii in care poti utiliza cu succes o lanterna frontala Fiecare om are un un loc de munca, o profesie si o cariera, iar fiecare dintre acestea solicita practicantului o serie de obiecte specificie, pentru a se putea duce la bun sfarsit orice task aparut.

Asa cum fotbalistii au nevoie de echipament special, coafezele au nevoie de instrumente de tuns si make-up artistii au nevoie de pensule, asa au nevoie urmatoarele meserii de o lanterna frontala, acesta fiind cel mai apreciat model de lanterna din gama de lanterne profesionale existente pe piata.

1 . Cei care lucreaza ca si mecanici sau lucreaza in domeniul auto stiu cu siguranta cat de esentiala este prezenta unei lanterne in  diversele situatii ce pot aparea.

Fie ca este un mecanic care lucreaza pe sub masina incercand sa gaseasca o scurgere de ulei sau fie ca este un pasionat  al carui job este detailing-ul exterior sau interior al masinii, prezenta unei frontale la fata locului poate schimba extrem de mult termenii de rezolvare al problemei. Raza de lumina poate evidentia cu succes zona in care exista problema fara ca mainile mecanicului sa fie ocupate, pentru a putea observa  si aplica o rezolvare imediat cum ,,boala” este depistata.

2. Pentru cei din domeniul dezinsectiilor lanterna frontala este un aliat. Este extrem de esential ca atunci cand profesionistii se strecoara prin spatii stramte sau au ca zona de lucru o arie greu de atins sa aiba destula vizibilitate si lumina focusata pe problema, timp in care mainile sa fie libere pentru a actiona si a extermina daunatorii.

De asemenea, atunci cand este nevoie de o actiune rapida intr-o zona slab iluminata, tot o lanterna frontala poate salva situatia, deoarece este usor de transportat si  nu impiedica profesionistii sa isi faca treaba lasandu-le libertate in miscari.

3. Si in cazul oamenilor care au ca job depanarea eventualelor probleme care apar in retelele de curent electric ce provoaca ,, pene de curent” , in mod ironic, o lanterna frontala poate ajuta la redarea luminii unui intreg oras, sat sau cartier.

Este de la sine inteles ca atunci cand un membru al echipei trebuie sa lucreze la un panou electric sau are nevoie sa lege 2 fire sau sa repare o siguranta, mainile sale trebuie sa fie in mod clar libere. Chiar daca echipajul poate avea mai multi membri, nu se poate ca in timp ce unul lucreaza celalat sa stea sa ii tina lanterna colegului sau. Fiecare om din echipa are rolul sau, lanterna frontala devenind si ea parte din echipa si un coleg de nadejde.

4. Echipajele de salvare ,iar aici ma refer mai mult la cele de tipul echipelor de salvamontisti, fac si ele parte din familia celor care au ca job o meserie ce impune libertate in miscare dar totodata necesita lumina in aria de lucru 24/24h.

Daca se iveste o situatie de urgenta intr-o zona de munte periculoasa in care este nevoie de o interventie imediata, iar afara este noapte, in mod clar echipa de salvamontisti va pleca catre problema echipata si cu lanterne frontale puternice care sa le lumineze calea cu succes, in cautarea victimelor sau a animalelor, bineinteles dupa caz.

5. Stiti si voi acei simpatici batrani ceasornicari care isi petrec zilele reparand ,,masinile timpului”? Ei bine si ei au in arsenalul de pe bancul de lucru o lanterna frontala. Infiderent de circumstante si de zona in care acestia lucreaza, fiind vorba despre niste obiecte atat de minutioase precum ceasurile, este necesar ca lumina sa pice perfect si sa fie extrem de clara avand o raza directa peste obiectele cu probleme, iar frontalele, din fericire ofera aceasta minunata posibilitate.

 

0 Shares
You May Also Like