Onlaptop – service bun in Bucuresti

0 Shares
0
0
0

Serviceul Onlaptop este situat in Bucuresti si orice persoana din capitala sau imprejurimi poate apela la serviciile sale pentru reparatii si inlocuire componente laptop.

Enumeram in continuare cateva din operatiunile de service de care ne ocupam frecvent:

– Reparam si inlocuim invertoare ecrane de laptop. Intr-un laptop invertorul este componenta responsabila de alimentarea lampii displayului. Cand invertorul se defecteaza in general veti observa aceleasi simptome ca atunci cand se defecteaza lampa ecranului.

Pentru a pune un diagnostic corect vom testa in prima instanta atat invertorul cat si lampa ecranului. In service onlaptop diagnosticul este gratuit pentru reparatii laptop Bucuresti. In mod uzual un diagnostic costa in jur de 100 de lei, dar nu va trebui sa platiti acest pret daca mai departe alegeti sa va reparati laptopul la noi in service.

Cand invertorul este defect veti observa sa laptopul nu functioneaza corespunzator pentru ca, cu toate ca aveti imagine pe ecran, aceasta nu este bine iluminata.

Un al doilea simptom este atunci cand laptopul porneste, observati imaginea pe ecran pentru foarte putin timp pentru ca mai apoi displayul sa se intunece si sa nu mai puteti descifra ce apare pe el. In ambele situatii cel mai probabil aveti o problema cu invertorul displayului, iar pentru reparatie si inlocuire va asteptam in service onlaptop.

– La onlaptop reparam tastaturi de laptop. De fapt trebuie sa recunoastem ca de cele mai multe ori tastaturile defecte, cu taste sarite sau lipsa, indoite sau avand alt defect fizic in urma unui soc trebuie direct inlocuite cu tastaturi noi. Furnizam clientilor nostri tastaturi noi pentru orice tip de laptop.

Unele tastaturi sunt pe stoc iar altele se aduc la comanda, dar indiferent de caz noi ne vom asigura ca tastatura cea noua va fi perfect compatibila cu cea veche. De ce sa schimbi tastatura in service laptop in loc sa o comanzi singur de pe internet? Cel mai important motiv este faptul ca nu va trebui sa o montati dumneavoastra.

Desi la prima vedere pare o operatiune simpla, adevarul este ca schimbarea tastaturii necesita rabdare, abilitati, atentie si timp. Pe de alta parte, la onlaptop reusim sa reparam tastaturi acolo unde este posibil. Sunt situatii cand clientul vine in service onlaptop crezand ca are o problema cu tastatura, dar de fapt cauza defectiunii este un cablu intrerupt sau o alta componenta interna. Rezolvand cauza, automat tastatura va deveni din nou functionala, fara sa fie nevoie sa fie schimbata.

– La onlaptop reparam si inlocuim ventilatoare. Cu toate ca ventilatorul este aparente o componenta simpla si mica intr-un laptop, adevarul este ca responsabilitatea sa este una extrem de importanta. Daca ventilatorul se defecteaza si dintr-un anumit motiv nu se mai intarte, ar trebui sa veniti in service imediat si sa nu mai continuati sa folositi laptopul asa.

Ventilatorul, dupa cum ii spune si numele, “ventileaza” adica raceste elementele laptopului pentru ca toate acestea sa poata functiona in mod corespunzator. Fara un ventilator perfect functional (care sa se invarta bine) laptopul risca sa se supraincalzeasca, iar de aici la arderea placii de baza sau defectiuni mai grave nu mai este decat un foarte mic pas.

De aceea, in service onlaptop noi reparam frecvent si inlocuim acolo unde consideram oportun ventilatorele din laptopuri. Trebuie sa subliniem faptul ca ventilatorul se defecteaza adesea din cauza acumularii prafului la nivelul sistemului de racire.

Pentru a preveni aceasta problema trebuie sa aduceti laptopul in service onlaptop pentru curatare profesionala, cam de doua ori pe an. Cand ventilatorul se defecteaza veti observa ca laptopul se incinge mai repede, se supraincalzeste, porneste aleator, se blocheaza, se inchide singur, produse zgomote puternice.

Va asteptam in service onlaptop indiferent de problema pe care credeti ca o are acesta.

0 Shares
You May Also Like