Adidasi online

0 Shares
0
0
0

magazin online fashionIn Romania activeaza un numar destul de mare de magazine de haine online ieftine sau haine de firma si incaltaminte de tot felul. Aceasta piata s-a dezvoltat destul de mult in ultimul timp, concurenta devenind destul de mare, mai ales ca vorbim despre mediul online, acolo unde am spus ca se afla un numar mare de magazine, iar Google face diferenta.

Magazinelor ce apar cat mai bine in Google, zilnic le trec pragul un numar destul de mare de eventuali clienti. Nu toti vizitatorii magazinelor online si cumpara, la fel ca-n offline. Omul trebuie sa afle cat mai multe oferte pentru a reusi sa ia o decizie buna in legatura cu o noua achizitie online. Magazinele online au inceput sa se promoveze si pe Facebook, dar nu cred ca reusesc sa obtina prea multi clienti. Spun asta deoarece in mare parte utilizatorii retelei sociale dau un like la pagina magazinului, poate ca-l si viziteaza, insa gradul de interes fata de produse este destul de mic. Nu cred ca e o mare diferenta dintre impartirea de afise pe strada si promovarea pe Facebook. Prin aceste metode se incearca convingerea publicului de a cumpara produse de care poate ca publicul nu are nevoie. De pe Google vin doar oamenii interesati de produsele magazinului. In functie de produse, pret si imaginea magazinului, utilizatorii de internet hotarasc daca cumpara sau nu de la un anumit magazin. De obicei cumparatorii online obisnuiesc sa caute un anumit produs in mai multe magazine. Atunci cand se hotarasc din care magazin sa cumpere, in cazul in care nu au mai colaborat cu acel magazin persoanele ce fac si cumparaturi online cauta un feedback al magazinului ce le-au atras atentia.

Si eu fac cumparaturi online. Spre exemplu, de fiecare data cand am nevoie de o pereche de adidasi nu mai caut magazine pe Google, intru direct pe Utltimo.ro, un magazin ce ofera adidasi destul de faini si rezistenti, haine si accesorii, toate la un pret acceptabil. Toate produsele vandute de acest magazin sunt originale, iar livrarile se fac in maxim 24 de ore din momentul in care faceti comanda.
Trebuie neaparat sa vizitati magazinul Ultimo, asta doar daca doriti sa cumparati produse originale la cele mai mici preturi. In acest moment gasiti adidasi ieftini destul de rezistenti si atragatori. Merita sa aruncati o privire pentru a va convinge!

0 Shares
1 comment
  1. In ultimul timp,barbati sunt mai atenti la propria imagine,prefera sa cumpere din magazinele online,unde pot sa viziteze, comod, toata gama de produse.

Comments are closed.

You May Also Like