Cum se lucreaza la Samsung?

0 Shares
0
0
0

samsung-travelAutoritatile din Brazilia au descoperit ca angajatii Samsung de la fabrica Manaus munceau la fel ca niste roboti. Ca sa va faceti o idee, oamenii de la Samsung trudeau 15 ore pe zi, dintre care 10 in picioare, iar in unele situatii lucrau chiar si o luna intreaga fara sa primeasca o zi libera.

Chiar daca angajatii s-au obisnuit cu munca grea si salariul mare, autoritatile braziliene incearca sa obtina 108 milioane de dolari, spunand ca Samsung a supus angajatii din Brazilia riscului ridicat de imbolnavire din cauza activitatii repetitive si a ritmului intens de lucru de la liniile de asamblare.

Nu cred ca Samsung a obligat vreun angajat ca sa munceasca peste program pentru a avea parte de o leafa onorabila, asa cum nu cred ca toti angajatii munceau atat de mult. Banii se obtin greu si se cheltuie usor. Fiecare meserie are riscurile ei. Credeti ca oamenii de afaceri mai au somn noaptea? Va spun eu ca stau intr-un stres continuu, cautand solutii ca sa obtina venituri tot mai mari, iar afacerile lor sa prospere. Acum nu vreau sa iau apararea celor de la Samsung. Daca au incalcat vreun drept al angajatilor, trebuie sa plateasca.

Nu e prima data cand Samsung se confrunta cu probleme de acest gen. In trecut compania Samsung a fost acuzata ca in China a angajat un numar considerabil de minori.

0 Shares
You May Also Like