Adrian Iovan a murit

0 Shares
0
0
0

adrian iovan pilotAdrian Iovan a pilotat avionul ce s-a prăbușit astăzi, la Pasul Ursoaia din județul Cluj. Avionul a plecat de la București către Oradea, având la bord un echipaj medical. Din păcate Iovan a decedat, după ce avionul s-a făcut praf în urma prăbușirii. Adrian Iovan era un pilot cu experiență, având peste 16.000 de ore de zbor, acumulate în peste 30 de ani, la Tarom și BlueAir. După ce s-a pensionat a început să predea studenților de la Școala de Piloți, pilotând avioane de mici dimensiuni.

Pe când era căsătorit cu Romanița Iovan, Adrian a omorât un hoț ce i-a călcat averea. Fiind în legitimă apărare a împușcat mortal intrusul ce a încercat să-l fure. Pe atunci s-a creat un mare scandal prin presă, Iovan fiind la un pas de a ajunge la închisoare.

În 2012, Iovan a avut iar probleme cu poliția, după ce a împușcat câinele unei vecine, intrând pe proprietatea acesteia. A scăpat și de beleaua asta. Astăzi i-a sunat ceasul, la vârsta de 55 de ani. Cele rele vin repede. Dacă își vedea liniștit de bătrânețile sale, așteptând frumos pensia, Iovan o mai ducea mult și bine. Prea lacom a fost pentru bani.

 

0 Shares
You May Also Like