Aplicatii Android utile: cele 15 elemente esentiale

0 Shares
0
0
0

Aplicatii Android utile: cele 15 elemente esentialeTipul de aplicatii pe care le avem astazi disponibile pe dispozitivele noastre mobile este cu adevarat fara numar; social, streaming video si jocuri de tot felul sunt doar cateva dintre cele mai populare categorii ale celor mai descarcate programe. Oricum, ramanand in domeniul Android, care sunt cele cu adevarat importante, sau de care chiar nu te poti lipsi?

In mod clar, nu vom arata Facebook, Instagram, WhatsApp si toate acele aplicatii pe care acum le consideram de la sine intelese, ci cele care sunt doar cu adevarat indispensabile, utile si poate chiar putin cunoscute.

Daca apar probleme cu dispozitivul tau, nu ezita sa il duci rapid la un service telefoane.

Google Files

Orice proprietar al unui smartphone Android ar trebui sa aiba un manager de fisiere bun pentru a-si gestiona fisierele in mod eficient. Google Files este managerul de fisiere de acasa Google, care va va permite sa fiti mereu cu ochii pe fisierele descarcate si pe cele care deriva din aplicatii.

Aplicatia va permite, de asemenea, sa eliberati cu usurinta memorie, sugerand acele fisiere considerate ca nu mai sunt necesare si care, prin urmare, pot fi sterse, facand astfel spatiu in spatiul de stocare.

Drive

Fiecare dispozitiv Android necesita un cont Google, iar pentru fiecare cont Google sunt cadou 15 GB pe Drive, serviciul cloud al gigantului Mountain View. Cu aplicatia corespunzatoare puteti gestiona cu usurinta toate fisierele incarcate in cloud, puteti descarca si incarca sau cataloga totul in foldere.

De asemenea, va reamintim ca spatiul disponibil poate fi, evident, marit, in schimbul unei taxe anuale care variaza in functie de spatiul de depozitare necesar.

Google Foto

Google Foto pe langa faptul ca actioneaza ca o galerie pentru imaginile si videoclipurile tale, este si un serviciu perfect integrat cu Google Drive, datorita caruia poti face apoi o copie de rezerva in cloud a fotografiilor si videoclipurilor tale. Cu toate acestea, in urmatoarele luni, Big G are in rezerva cateva schimbari pentru platforma, in special in ceea ce priveste politica de preturi si vechiul sistem gratuit de backup a imaginilor.

Google Keep

Printre cele mai bune aplicatii de note din peisajul Android se numara cu siguranta Google Keep; aplicatia iti permite sa scrii memorii din mers, dar si foarte precis, integrand, de exemplu, imagini sau note vocale, sau gestionand totul prin culori.

Nici in acest caz, din pacate, Google nu pare sa fi crezut prea mult in aceasta aplicatie, care probabil va inceta sa mai existe anul viitor; cu toate acestea, va fi intotdeauna posibil sa consultati aplicatia web la indemana, care ar trebui sa continue sa functioneze chiar si dupa eliminarea platformei mobile.

Google Authenticator

Pentru gestionarea tuturor parolelor, si in special pentru sistemul de autentificare cu doi factori, va recomandam Google Authenticator; de fapt, aceasta aplicatie inlocuieste metodele traditionale de verificare in „2 pasi”, cum ar fi primirea SMS-ului pentru diferitele coduri de verificare.

Multe servicii permit de fapt un tip de protectie bazat pe un cod QR care trebuie sa fie incadrat in cadrul aplicatiei, si care va va furniza periodic automat coduri de introdus in cadrul platformelor relevante pentru a va autentifica in siguranta.

0 Shares
You May Also Like
Structura unui fisier Robots.txt

SeoStructura unui fisier Robots.txt

Conceptul si structura fisierului robots.txt au fost concepute acum mai bine de 10 ani, dar acesta este folosit…