Black Friday – oferta advertoriale

0 Shares
0
0
0

black friday - ovi olaruAstazi sarbatoresc si eu Black Friday, oferind agentiilor posibilitatea de a cumpara advertoriale pe acest blog la o reducere de 80 %. Am disponibile 3 pachete a cate 40 de advertoriale.

Fiecare pachet costa 2000 ron. Advertorialele o sa fie scrise de copywriterii agentiilor, iar cele 120 de advertoriale o sa fie publicate pe blog in maxim 3 luni, asta pentru a nu umple blogul de advertoriale. Oferta este valabila pana-n data de 2 decembrie 2013.

Cred ca sunt singurul blogger ce participa la Black Friday. Restul bloggerilor au participat indirect, promovand companiile de Black Friday, castigand bani din afiliere. Unii bloggeri au facut si cumparaturi saptamana trecuta, de pe magazinele ce nu au respectat traditia.

Astazi este vinerea neagra a reducerilor de Black Friday. Multe magazine au pacalit clientii, crescand preturile inainte de participarea de Black Friday, iar in ziua in care au participat la Black Friday au adus preturile la normal. Doar la produsele ce nu prea se vand au oferit reduceri adevarate, incercand sa scape de ele.

0 Shares
1 comment

Comments are closed.

You May Also Like