Bucurescu şi Rămescu au fost arestaţi

0 Shares
0
0
0

bucurescumihai ramescuSorin Bucurescu, primarul de la Slivileşti este bun brieten cu Mihai Rămescu, unul dintre strămutaţii de lux. Au făcut afaceri împreună, ambii conduc un BMW X6, de aceeaşi culoare. Împreună au fost arestaţi pentru 24 de ore. Se pot face şi fraţi de cruce, că tot împreună au luat bani mulţi, păcălind fosta Societate Naţională a Lignitului Oltenia.

Rămescu a făcut o afacere murdară cu Bucurescu, în urmă cu vreo 8 ani. Socrii lui Rămescu aveau proprietăţi în satul Ştiucani, unde nu se mai putea construi. Autorităţile locale au închis ochii, iar Rămescu şi-a pus familia la treabă, pentru a putea primi bani mulţi, pe o casă aflată pe un teren pentru care socrii lui Rămescu au primit pământ în Motru. Nici vorbă de autorizaţie de construire.  Bucurescu l-a ajutat cu actele necesare pentru a primi banii de la Societatea Naţională a Lignitului Oltenia. Casa a fost demolată după ce, în 2010, primăria din Sivileşti l-a ajutat pe Rămescu cu o autorizaţie de demolare, total ilegală. Pentru a putea să ofere autorizaţia de demolare, trebuia să existe o autorizaţie de construire.

Concluzia : Cu ajutorul lui Bucurescu, Rămescu a primit ilegal 68 de miliarde . Probabil au împărţit mălaiul, că un BMW X6 nu e usor de dovedit, mai ales la ce salariu mai primeste unui primar… Am putea să spunem că a supt laptele actualului CEO, dar tot nu s-a săturat. Rămescu visa să primească 110 miliarde. Băieţii deştepţi au făcut avere, fiind ajutaţi de funcţionarii lacomi. Rămescu deţine un adevărat imperiu în Gorj, ridicat cu banii din minerit. La rândul său, Bucurescu nu-şi poate justifica averea.

0 Shares
You May Also Like