Calculatoare, componente si pozitie

0 Shares
0
0
0

Calculatoare, componente si pozitieToata lumea vorbeste despre noile modele de telefoane si calculatoare care apar, cu totii par sa fie interesati de ele si de puterea lor de procesare si viteza de lucru pe care o au. Pacat ca majoritatea din ei cauta sa achizitioneze laptop-uri sau calculatoare cat mai performante astfel incat sa le mearga jocul cu impuscaturi cat mai bine.

Cu siguranta nu te gandea-i ca oamenii sunt in stare sa cheltuiasca atat de multi bani numai pentru o claritate mai buna la un joc si o viteza mai mare la comenzile din el. Pasionatii de jocurile de strategie cu impuscaturi vor fi mereu impresionati de aceste calculatoare.

Orice joc care ocupa mai mult spatiu are nevoie de un calculator mai bun caci cei care il joaca nu se vor satura cu doar 2, 3 ore de joc, iar atunci au nevoie ca acesta sa nu se supra incalzeasca prea tare si sa nu sacadeze jocul dupa un anumit timp de joaca. Misiunile jocului pentru ei sunt foarte importante iar jocul pentru ei devine una cu realitatea. Acesta puteti spune ca este un semn de dependenta fata de jocuri.

Ca sa ajungi sa iti creezi un calculator indeajuns de bun ca sa te joci linistit un joc de Strategie de inalta calitate o sa aveti o multime de bani de investit caci o sa aveti nevoie de un proesor mai bun, o placa video care de asemenea este esentiala pentru jocuri, memorie ram, hard-disk-uri de un HDD cu o capacitate cât mai mare chiar si 2 HDD-uri daca se poate.

Configurarea unui sistem de top necesita si un buget destul de mare, insa daca tu nu vrei sa faci nici un compromis in privinta performantei atunci nu o sa stai pe ganduri nici cand vine vorba de bani.

Nu toata lumea isi perminte sa isi configureze calculatorul si sa il imbunatateasca din toate punctele de vedere, pentru ca sa va ganditi ca o total a tuturor componentelor enumerate mai sun ar fi de 4000 ron, o suma destul de mare pe care sa o investiti intr-o pierdere de timp pot sa spun, caci din jocurile pe care le vei juca nu o sa castigi banii inapoi nici macar jumate sau mai putin.

Si acum ca tot am vorbit despre componentele calculatorului de top trebuie sa precizam si de scaunul de birou, pentru ca acesta este foarte important daca aveti de gand sa stati in fiecare zi in medie de 5 6 ori la calculator jucandu-va. Este foarte important ca scaunul vostru sa fie nu doar comod dar si bun pentru coloana voastra, si de multe ori nu conteaza numai scaunul sa fie de calitate caci trebuie sa invatati si voi cum trebuie sa stati corect la masa de birou.

Partea de jos a spatelui trebuie sa atinga spatarul scaunuluui, puteti chiar sa puneti o perina ca sa va fie mai usor, umerii trebuie sa vi indreptati si privirea sa va fie in fata astfel incat sa nu va aplecati ceafa si nici sa v-o ridicati prea tare.

0 Shares
You May Also Like