Care este rolul unui tipser si ce trebuie sa stii despre acesta?

0 Shares
0
0
0

Fie ca vrei sa afli mai multe din domeniul sportului sau pur si simplu te atrag pariurile sportive, poti sa le gasesti interesante doar pentru a-ti petrece timpul liber facand in acelasi timp si bani. Nu trebuie sa fii un microbist, deoarece pariurile sportive sunt pentru o multitudine de sporturi cum ar fi: tenis, volei, baschet si multe altele.

Pentru ca tu sa castigi sume cat mai mari si sa ai mereu succes, asculta sfatul expertilor. Persoanele care vand ponturi pariuri sau le ofera prin intermediul diferitelor articole sportive. Acestia ofera exemplele de cote pe care tu ar trebui sa te axezi. Cum au ajuns ei sa stie cu exactitate toate acestea si de ce ar trebuie sa ai incredere? Ei bine, o sa iti explic mai jos:

Cota2.ro este un site in care poti afla pronosticuri sportive noi printre care si aceste ponturi pariuri oferite de experti. Un exemplu mai concret prin care tipserii ofera rezultate garantate persoanele care fac pariuri sportive este biletul zilei. Cateva din functiile pe care le are un tipser sunt:

  • Monitorizeaza activitatea echipelor de sportivi si competitiile prin care au trecut pentru a afla daca unele prezinta surprize neplacute; in caz ca un jucator important nu este prezent in joc, schimbarea unui sponsor sau al unui antrenor afecteaza neplacut o echipa, motivatia jucatorilor este la pamant, vremea in care joaca este nefavorabila si multe altele.
  • De asemenea, verificarea de cote care au adus cele mai favorabile profituri si bineinteles care au avut din cele mai slabe valori pentru a putea fi eliminate. Cele care au adus cele mai mari castiguri nu sunt neaparat si cele care aduc cele mai bune profituri, deci ai grija in aceasta privinta.
  • In functiile de predictiile sportive dintr-o zi se poate crea si o lista cu tipuri de pariuri pe care te poti axa, cele care sunt mai usor de prezis.

Rolul unui asemenea site, cum este cota2.ro, este de a monitoriza si filtra tipserii cei mai buni, cei care reusesc sa aduca cele mai bune ponturi pariuri. Tipserii care aduc pierderi constante sunt, bineinteles, eliminati si inlocuiti pentru a face loc celor mai buni experti, pentru ca tu sa ai parte de cele mai bune pronosticuri sportive.

Trebuie mentionat faptul ca filtrarea unui tipser si eliminarea acestuia nu este o chestiune ce se poate face pe moment cum nici cu inlocuirea nu functioneaza asa. Este necesara o perioada mai lunga de timp, asa ca nu trebuie sa te ingrijorezi daca ai o perioada mai slaba in care nu prea ai castiguri, deoarece situatiile de acest gen intotdeauna se remediaza.

Cele mai bune ponturi pariuri sunt oferite prin intermediul biletului zile in care  ti se spune cu exactitate numarul total de evenimente printre care si cele cu pronostic corect sau cele validate si nevalidate. De asemenea numarul de tipseri care opteaza pentru si numarul de bilete.

Pentru mai multe informatii despre ponturi pariuri acceseaza site-ul www.cota2.ro si informeaza-te zilnic de la tipseri pasionati din domeniul sportiv.

0 Shares
You May Also Like