Care sunt cele mai bune jocuri tip endless runner pentru smartphone?

0 Shares
0
0
0

Care sunt cele mai bune jocuri tip endless runner pentru smartphone?Jocurile de tip endless runner listate in AppStore, cat si in Google Play, sunt o modalitate gratuita de a te relaxa. In aceste jocuri, poti sa alergi, sa urci sari, sa conduci sau sa folosesti un pinball; iar toate acestea sunt modalitati de a obtine un scor mare, pentru a ocupa prima pozitie din clasament. Daca este pentru prima data cand vrei sa descarci din magazinele virtuale aplicatii de tip endless runner, dar nu stii care este cea mai potrivita pentru tine, in acest articol iti vom prezenta unele dintre cele mai populare jocuri.

Crashy Cats

Crashy Cats prezinta viata unei pisicute obraznice care se strecoara prin case, birouri si muzee, iar singurul sau scop este sa creeze daune mari in aceste locuri. Tot in aceste locuri vei gasi si monede pe care le poti colecta pentru a cumpara ulterior palarii elegante pisicilor din cartier.

Am putea spune ca acest joc arata superb, datorita design-ului delicat al pixelilor, aplicat in arta traditionala. De asemenea, de la un nivel la altul sunt introduse treptat idei noi, inclusiv pisici pe care le poti colecta in timpul spargerilor tale.

Daca esti fanul lui Nyan Cat, cu siguranta acest joc va fi perfect pentru tine, iar noi te sfatuim sa il testezi in viitorul apropiat.

Star Jolt

Star Jolt este un joc tip endless runner de supravietuire, in care actiunea se petrece extrem de rapid, iar scopul tau este sa colectezi junk space.

Totusi, este o experienta arcade minunata, care iti poate aminti de perioada anilor ‘90, deoarece controalele sunt extrem de usoare: vei glisa cu degetul la stanga si la dreapta, pentru a iti controla personajul. Totusi, din cauza dificultatii nivelelor, va fi destul de greu sa supravietuiesti pana la runda finala. Asadar, daca optezi pentru acest joc, inarmeaza-te cu multa rabdare!

Amestecul de umor ciudat, elemente vizuale retro-tribute si povestea din spatele runnerului, te vor determina sa joci cateva runde pentru testare.

Saily Seas

Saily Seas este un joc runner de supravietuire, in care personajul tau este prezentat pe o pluta minuscula, care se indreapta spre o mare nesfarsita. Totusi, navigarea printre valurile masive este destul de simpla – poti da tap pe ecran pentru a escalada valurile, vei tine apasat pe ecran pe a sari si vei glisa in jos pentru a te scufunda. Cea mai interesanta intrebare a jocului ramane: ce se ascunde in apa si deasupra acesteia?

Acest joc iti va pune atentia la incercare deoarece cu cat navighezi mai departe in larg, cu atat este mai probabil sa fii mancat de un rechin, un vultur sau o caracatita masiva. Ca si in lumea reala, marea este intotdeauna un mister, iar tu va trebui sa fii atent la toate obstacolele care iti vor aparea in cale.

Atunci cand incepi sa joci un joc endless, cea mai buna varianta este ca mai intai sa iti verifici ecranul. Daca nu ai un display telefon bun si intreg, cel mai bine ar fi sa cumperi unul nou.

 

0 Shares
You May Also Like