Ce este instrumentul Snatcher si ce face acesta?

0 Shares
0
0
0

Dupa cum stiti, cercetarea cuvintelor cheie este elementul fundamental si totodata cel mai important al marketingului online si, in special, in marketingul afiliat.

Deci, ce ofera Snatcher Cuvinte cheie in plus fata de diferitele instrumente gratuite si alte instrumente de plata cu cuvinte cheie?

In primul rand, permiteti-mi sa spun ca Snatcher-ul cuvintelor cheie nu se afla intr-adevar in competitie cu cei de la Keyword Elite si Market Samurai, deoarece nu are toata analiza in profunzime a site-urilor de competitie.

Cuvinte cheie Snatcher este un instrument minunat pentru ca se apropie de cercetarea de cuvinte cheie intr-un mod diferit si poate da un set bogat de cuvinte cheie pe care alte programe software nu se pot potrivi.

Daca utilizati instrumentul Google AdWords de cautare a cuvintelor cheie, probabil ati venit cu rezultate pe care le stiti ca sunt simplu de gasit sau par sa lipseasca o multime de cuvinte cheie.

Ei bine, cu siguranta nu sunteti singuri. Este destul de bine cunoscut cat de inexacte sau cat de inselatoare pot fi rezultatele gresite ale instrumentului Google AdWords.

Chiar daca nu utilizati instrumentul Google Adwords pentru cuvinte cheie direct, multe alte site-uri web si software-ul de cercetare de cuvinte cheie il folosesc pe backend, astfel incat este posibil sa ajungeti cu aceleasi rezultate inclinate.

Deci, cum reusesc Snatcherul cuvintelor cheie sa obtina atat de multe cuvinte cheie in comparatie cu alte instrumente? De ce este important sa folositi sugestiile de cautare Google, Bing si Yahoo pentru a crea o lista combinata (daca alegeti sa interogati cele trei motoare de cautare) cu clasamentele respective?

Chiar daca Keyword Ranker nu afiseaza numarul real de solicitari de cautare pentru un cuvant cheie, acest lucru nu conteaza, deoarece puteti obtine o idee foarte buna despre potentialul unui cuvant cheie prin analizarea pozitiei rezultatelor cautarii.

De exemplu, daca ati folosit “miniaplicatii albastre” ca si cuvinte cheie de baza pentru a cauta un anumit produs sau serviciu, si ati gasit pe Google, Yahoo si Bing ceea ce va interesam atunci trebuie sa sttii ca este un cuvant cheie valoroas si ca o multime de oamenii  cauta pe cele trei motoare de cautare importante produse sau servicii dupa acest cuvant cheie.

Valoarea reala a Snatcher-ului pentru cuvinte cheie este capacitatea sa de a scoate o lista uriasa de cuvinte cheie cotidiene lungi pentru un anumit cuvant cheie de baza.

Aceasta lista poate fi ulterior analizata si rafinata sau exportata intr-un instrument precum Keyword Elite sau Market Samurai pentru o analiza aprofundata.

Avand toate cuvintele cheie lunga coada este, de asemenea, minunat pentru a scrie articole, astfel cum va fi capabil sa acopere un set foarte cuprinzator de cuvinte cheie legate de nisa ta.

Asadar, atunci cand vine vorba despre obtinerea de cuvinte cheie, una dintre cele mai importante unelte seo este Snatcher.

Fireste, exista si alte instrumente seo ideale pentru cuvintele cheie si nu numai, care pot fi gasite pe seoaccounts.net, iar cei care se ocupa de optimizarea seo isi pot indrepta atentia spre acest site pentru a afla mai multe detalii.

0 Shares
You May Also Like
Ce avantaje obtii folosind Anstrex?

SeoCe avantaje obtii folosind Anstrex?

Stiai ca utilizand Anstrex iti poti imbunatati rentabilitatea investitiei cu formule revolutionare de oferta de afiliere, pentru ca…
Structura unui fisier Robots.txt

SeoStructura unui fisier Robots.txt

Conceptul si structura fisierului robots.txt au fost concepute acum mai bine de 10 ani, dar acesta este folosit…